رحمان ستایش محمدکاظم

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] محمد کاظم رحمان ستایش، در سال 1360 شروع به تحصیل دروس حوزوی نمود. وی، در شیراز از دروس حضرت آیت الله سید علی اصغر دستغیب و استاد شیخ علی موحد تا اتمام لمعتین و اصول فقه استفاده کرد. در سال تحصیلی 63 تا 64 به قم مهاجرت کرد و یک سال در مدرسه امام مهدی(عج) زیر نظر آیت الله گلپایگانی تحصیل کرد. دروس سطح عالی را نزد اساتید برجسته حوزه، آقایان شیخ علی پناه اشتهاردی، وجدانی فخر، اعتمادی، پایانی، ستوده، روشنی، تا سال 1366 گذراند. فلسفه را از دروس آقایان روشنی، انصاری شیرازی، حسن زاده آملی استفاده کرد. از سال 1366، در درس اساتید خارج فقه و اصول شرکت کرد که شرح آن چنین است:
استفاده از محضر آیات مشکینی، منتظری، تبریزی، فاضل لنکرانی، وحید خراسانی ، شبیری زنجانی و سید محمد روحانی. علاوه بر آن، در دروس بزرگانی همچون استاد سید محمد جواد شبیری، علم رجال را و از محضر آیت الله جوادی آملی تفسیر را آموخت و تقریر همه دروس را غالبا به عربی تدوین کرده است. در سال 1371 فعالیت پژوهشی رسمی را با همکاری با معاونت اندیشه اسلامی مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری(درآن زمان) آغاز کرد.
درسال 1374، در راه اندازی پژوهشکده فقه و حقوق دفتر تبلیغات، مشارکت داشته و تا سال 1380، به صورت مستمر با این پژوهشکده همکاری داشته است. مدیریت گروه پژوهشی، تأسیس و مدیریت کتاب خانه تخصصی فقه وحقوق را نیز عهده دار می باشد. از سال 1377، به مرکز تحقیقات دار الحدیث دعوت شد و به عنوان مدیر گروه رجال فعالیت نمود.
از سال 1378، معاونت پژوهشی و آموزشی این مرکز را نیز پذیرفت و تا کنون در این سمت ایفای وظیفه می کند. در طول سال های 1381 و 1382 با مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) همکاری داشته و ضمن فعالیت پژوهشی، مدیریت و راه اندازی واحد پژوهش های گفتاری را بر عهده داشته است. در تمام این مدت در ضمن مسئولیت و مدیریت پژوهشی، فعالیت پژوهشی مستمر و تدریس را نیز فراموش نکرده است. برخی از آثار پژوهشی وی، به عنوان آثار برگزیده یا تشویقی معرفی شده است.
آثاری که ایشان تألیف یا تحقیق کرده بدین شرح است:

پیشنهاد کاربران

بپرس