رحله الکابتن فلویر 1876عبر الساحل فی نهایه عهد الحکم العمانی مع ملحق الاحداث التاریخیه

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] رحلة الکابتن فلویر 1876 عبر الساحل فی نهایة عهد الحکم العمانی مع ملحق الاحداث التاریخیة(سفرنامه کاپیتان فلویر 1876 در کنار ساحل در پایان حکمرانی حاکمان عمان)، کتابی است مشتمل بر شرح مسافرت کاپیتان فلویر در کرانه های دریای عمان، سواحل مکران، کشورهای عربی آن منطقه و... توسط خود وی(ارنست فلویر) که محمد آل بن دغار، آن را همراه با اضافاتی به زبان عربی برگردانده است. مطالب کتاب، قبل از سال 1876م، نوشته شده است.
هدف نویسنده از تألیف کتاب، نشان دادن اهمیت و موقعیت حساس این منطقه جغرافیایی و چگونگی ایفای نقش سیاسی و اقتصادی آن، می باشد.
اهمیت کتاب، به غیر از توصیفات زیبای کاپیتان فلویر از مناطق و اماکنی که مشاهده کرده، به خاطر معرفی شخصیت های تاریخی، سیاسی، فرهنگی، شاهزادگان و کسانی است که تحت تأثیر تاریخ این منطقه می باشند.
کتاب با دو مقدمه(یکی از بن دغار و دیگری از جولید سمید) آغاز و مطالب در هشت جزء، ارائه گردیده است.
فلویر که یکی از سیاحان و نویسندگان انگلیسی است، در شرکت تلگراف هند مشغول به کار بوده و بعد از سال ها خدمت در چنین ایستگاه هایی، در سال 1887م، از فرصت مرخصی طولانی خود استفاده نمود و تصمیم گرفت که مسیر ناشناخته ی جاسک، بشکرد(مکران)، میناب را طی کند و از مسیر کرمان، سفر خود را ادامه داده تا سرانجام بعد از رسیدن به بصره و بغداد، از مرز ترکیه بگذرد و به سرزمین خود برسد.

پیشنهاد کاربران

بپرس