راپسودی او فایر

دانشنامه عمومی

راپسودی آو فایر. راپسودی آو فایر ( به انگلیسی: Rhapsody of Fire به معنای راپسودی آتش ) با نام پیشین راپسودی و در اصل بنیادگذاشته شده با نام تاندرکراس ( به انگلیسی: Thundercross ) ، یک گروه سمفونیک پاور متال ایتالیایی است. [ ۱] این گروه از زمان شکل گیریش در سال ۱۹۹۳ تا کنون ۹ آلبوم استودیویی، ۱ آلبوم زنده، ۲ آلبوم چندآهنگه ( EP ) و یک دی وی دی از اجراهای زندهٔ گروه در نخستین تورهای آن ها در آمریکا و کانادا و در فستیوال اِرث شیکر ۲۰۰۵ منتشر کرده است. [ ۱] ترانه های راپسودی آو فایر بر پایهٔ اشعاری با تم فانتزی استوار است و داستانی حماسی را روایت می کند. [ ۱]
لوکا توریلی در سال ۱۹۹۳ تصمیم به ایجاد یک گروه سمفونیک متال با هدف ترکیب المان های موسیقی کلاسیک با متال گرفت. آلکس استاروپولی و دانیله کاربونرا نخستین کسانی بودند که با او همراه شدند. آن ها گروهی را با نام تاندرکراس تشکیل دادند و بنا به گفتهٔ توریلی، نخستین کارهای آن ها تحت عنوان تاندرکراس و بعدتر راپسودی تا حد بسیار زیادی تأثیرپذیرفته از سبک هوی متال منووار بود.
گروه تاندرکراس در سال ۱۹۹۴ نخستین کار دموی خود باعنوان سرزمین جاودانگان یا Land of Immortals را به خوانندگی کریستیانو آداکر منتشر ساخت. [ ۲] شرکت ضبط موسیقی لیمب میوزیک به کارهای گروه علاقه مند شد و قراردادی بین دو طرف به امضا رسید. دومین دموی گروه با عنوان Eternal Glory در ۱۹۹۵ انتشار یافت و آن ها در همین سال به منظور برجسته تر ساختن ارتباطشان با شعر و موسیقی کلاسیک، نام گروه را از تاندرکراس به راپسودی تغییر دادند.
کمی پس از انتشار شکوه جاودانی، کریستیانو ( خواننده ) و آندریا ( بیسیست ) گروه را ترک کردند و فابیو لیونه، خوانندهٔ پیشین گروه های لابیرنت و آتنا به عنوان خوانندهٔ جدید راپسودی به گروه اضافه شد.
گروه ۴نفرهٔ راپسودی کار بر روی نخستین آلبوم استودیویی خود با عنوان Legendary Tales را آغاز نمود و این آلبوم در ۲۷ اکتبر ۱۹۹۷ توسط لیمب میوزیک منتشر شد. [ ۳] آن ها تلفیقی از موسیقی کلاسیک، موسیقی باروک و سبک های هوی متال را به کار گرفته بودند که خود آن را با توجه به شباهتش به موسیقی فیلم، فیلم اسکور متال یا متالِ موسیقیِ فیلم ( به انگلیسی: Film score metal ) نام نهادند. [ ۴] کار ضبط آلبوم داستان های افسانه ای در آلمان صورت گرفت. این آلبوم همچنین فصل آغازین از داستانی حماسی موسوم به «حماسهٔ شمشیر زمرد» بود که تا چند آلبوم پس از آن ادامه یافت. [ ۳] اشعار این آلبوم که توسط توریلی نوشته شده بود اشاره ای داشت به داستان های عامیانهٔ قرون وسطایی و دلاوری های قهرمانان آن دوران به ویژه موضوع نبرد بی پایان خیر و شر.
عکس راپسودی آو فایرعکس راپسودی آو فایر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس