رامپور
لغت نامه دهخدا
رامپور. ( اِخ ) قصبه ای است در ایالت اوکرای هندوستان و در گذشته یکی از راجه های معروف هند در آن سکونت داشته است. ( از قاموس الاعلام ترکی ج 3 ).
رامپور. ( اِخ ) قصبه ای است در ایالت میرات واقع در شهرستان سهرانپور هندوستان و 25هزارگزی مرکز شهرستان ، در اطراف این قصبه باغهای باصفا و گردشگاههای زیبا و دل انگیز وجود دارد. ( از قاموس اعلام ترکی ج 3 ).
رامپور. ( اِخ ) نام قصبه ای است واقع در ایالت پنجاب از شبه قاره هند و امروز جزء کشور پاکستانست. ( از قاموس الاعلام ترکی ج 3 ).
رامپور. ( اِخ ) نام قصبه ای است در ناحیه شمالی سرزمین نپال هندوستان. ( از قاموس الاعلام ترکی ج 3 ).
فرهنگ فارسی
نام قصبه ایست در ناحیه شمالی سرزمین نپال هندوستان .
دانشنامه عمومی
رامپور (اوتار پرادش). شهر رامپور ( به انگلیسی: Rampur ) با جمعیت ۳۰۹٫۳۰۳ نفر در ایالت اوتار پرادش در کشور هند واقع شده است.
در ۲۶ ژوئیه ۱۸۴۰، نواب احمد علی خان، حاکم رامپور فوت کرد، و از آنجا که وی فرزند پسر نداشت، از طرف انگلیسی ها، پسر برادر وی، محمد سعید خان، حاکم رامپور شد. وی آگاه به دانش روز بود. اول آوریل ۱۸۵۵، نواب محمد سعید خان درگذشت و یوسف علی خان نواب رامپور شد. در این زمان شورش علیه انگلیسی ها شدت گرفت، اما محیط آرام رامپور باعث جلب عده زیادی از علمای نقاط گوناگون به این ناحیه شد. پس از مرگ یوسف علی خان در ۲۱ آوریل ۱۸۶۵، کلبعلی خان جانشین وی شد. در ۲۳ مارس ۱۸۸۷، کلبعلی خان فوت کرد و پسرش مشتاق علی خان حاکم رامپور شد. وی چون بیمار بود، حکومت بریتانیا، جنرال اعظم الدین خان را مأمور منطقه کرد. وی در سال ۱۸۹۱ م در رامپور به قتل رسید و به جای وی سرگرد اچ. آر. دیمنت به این سمت مأمور گشت. در سال ۱۸۹۶ م، ریاست کنسولی منطقه به پایان رسید و نواب حامد علی خان به حکومت رامپور رسید[ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر ۲۶ ژوئیه ۱۸۴۰، نواب احمد علی خان، حاکم رامپور فوت کرد، و از آنجا که وی فرزند پسر نداشت، از طرف انگلیسی ها، پسر برادر وی، محمد سعید خان، حاکم رامپور شد. وی آگاه به دانش روز بود. اول آوریل ۱۸۵۵، نواب محمد سعید خان درگذشت و یوسف علی خان نواب رامپور شد. در این زمان شورش علیه انگلیسی ها شدت گرفت، اما محیط آرام رامپور باعث جلب عده زیادی از علمای نقاط گوناگون به این ناحیه شد. پس از مرگ یوسف علی خان در ۲۱ آوریل ۱۸۶۵، کلبعلی خان جانشین وی شد. در ۲۳ مارس ۱۸۸۷، کلبعلی خان فوت کرد و پسرش مشتاق علی خان حاکم رامپور شد. وی چون بیمار بود، حکومت بریتانیا، جنرال اعظم الدین خان را مأمور منطقه کرد. وی در سال ۱۸۹۱ م در رامپور به قتل رسید و به جای وی سرگرد اچ. آر. دیمنت به این سمت مأمور گشت. در سال ۱۸۹۶ م، ریاست کنسولی منطقه به پایان رسید و نواب حامد علی خان به حکومت رامپور رسید[ ۱]
wiki: رامپور (اوتار پرادش)
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید