ذرت مکزیکی

دانشنامه عمومی

ذرت مکزیکی ( به اسپانیایی: Esquites ) از خوردنی های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه ها و مغازه های فروشندهٔ ذرت عرضه می شود.
در مکزیک ذرت مکزیکی از دانه های پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی ( به اسپانیایی: Epazote ) و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیه می شود که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده می گردد. [ ۱]
در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی و در بعضی کافی شاپ ها به صورت تازه به فروش می رسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته می شود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً ذرت شیرین ۵۰۰ گرم، قارچ ۲۵۰ گرم ، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم، آویشن یک قاشق چایخوری، روغن مایع ۳ تا چهار قاشق و سس مایونز یک و نیم پیمانه، نمک یک قاشق چایخوری، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، پودر گلپر یک قاشق چایخوری، ادویه کاری نصف قاشق چایخوری به کار می رود.
عکس ذرت مکزیکیعکس ذرت مکزیکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک ایرانی
تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مواد را پیاپی هم می زنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی بپزند و نرم شوند و بعد از ۵ دقیقه به آن سر می زنیم. احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند، حرارت را بیشتر می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم. سپس سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آغشته شود و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.
...
[مشاهده متن کامل]

می توانید کالباس نیز به این ترکیب اضافه کنید و یا سیب زمینی سرخ کنید و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید. پس از سه دقیقه درب قابلمه را برمی داریم و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف های موردنظر می کشیم.
منابع. https://shopp. market/blog/طرز - تهیه - ذرت - مکزیکی - به - سبک - ایرانی/

Mexican corn 🌽
Boiled sweet corn

بپرس