ذاکر نائیک

پیشنهاد کاربران

ذاکر عبدالکریم نائیک مسلمان ( زادهٔ ۱۸ اکتبر سال ۱۹۶۵ ) ، بنیان گذار و مدیر بنیاد پژوهش اسلامی است که سازمانی ناسودبر و مالک شبکهٔ تلویزیونی جهانی پیس تی وی هند می باشد. او که شخصیتی برجسته در هند می باشد، همچنین یک پروفسور، دعوت گر اسلام، و یک نویسنده در موضوعات اسلام و تطبیق ادیان دیگر است.
...
[مشاهده متن کامل]

نائیک شغلش را به عنوان یک پزشک با داشتن کارشناسی پزشکی و جراحی از دانشگاه بمبئی آغاز کرد. پس از الهام گیری از احمد حسین دیدات، او دیگر شغل پاره وقت خود را با انجام سخنرانی های اسلامی برای عموم مردم شروع کرد که به شهرت او انجامید.
به فعالیت ذاکر نائیک، انتقادهای بسیاری وارد شده است. از جمله خبرگزاری تسنیم دربارهٔ انتقادات به وی می نویسد:
پس از حمله تروریستی به کافه ای در منطقه دیپلماتیک شهر داکا، پایتخت بنگلادش، نام یک شخص هندی برای رسانه ها و مقامات دو کشور هند و بنگلادش بیش از پیش مهم شد. فردی که در ظاهر تحصیلات و تخصص پزشکی دارد، اما اکنون ظاهراً در جایگاه یک مُبلِّغ و عالم دینی قرار دارد، و از قضا سخنرانی های وی مورد علاقه دو تن از عاملان حملات تروریستی داکا بود. … ذاکر نایک اخیراً نیز به خاطر احتمال دست داشتن در حمله تروریستی بنگلادش سوژه اصلی رسانه ها قرار گرفت، این در حالی است که وی خارج از هند و در عربستان به سر می برد، لذا کسانی که مخالف او بودند به جنبش درآمده و تقاضای اشد مجازات وی را دارند. دولت مرکزی هند و احزاب و گروه های سیاسی این کشور به دیده شک و تردید به نایک می نگرند و بر فعالیت های وی نظارت کامل و کنترل شدید دارند و حتی بر بعضی از فعالیت هایش محدودیت هایی را اعمال کرده اند. »
رسانه های هندی گزارش می دهند که مسلمانان هند، ذاکر را به دامن زدن ذهنیت تروریستی متهم کرده و از نهادهای امنیتی و استخباراتی آن کشور خواسته اند تا فعالیت های تبلیغی نایک را متوقف و کتاب هایش را جمع کنند. ذاکر نائیک، توسط دادگاهی در هند، به کسب مجرمانه ۲۸ میلیون دلار پول نقد متهم شد. از دیگر اتهامات وی، نفرت پراکنی و ترویج تروریسم بوده است. او همچنین بعد از اعتراف یکی از مهاجمان به یک کافه در داکا بنگلادش، مورد توجه جوامع جهانی قرار گرفت. در این اعتراف آمده بود که این عملیات تروریستی، از نظرات ذاکر نایک الهام گرفته است. بر اثر این حمله ۲۲ نفر کشته شدند. پس از این حمله، پلیس ضد تروریسم هند علیه ذاکر اعلام جرم کرد و این سبب شد که ذاکر به مالزی برود.

ذاکر نائیک
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/ذاکر_نائیک

بپرس