دید در شب

دانشنامه عمومی

دید در شب توانایی دیدن در شرایط کم نور است. توانایی دید در شب با استفاده از بیولوژیک یا فناوری به دست آمده است. انسان ها در قیاس با حیوانات به دلیل کمبود یک پرده درخشان در چشم خود ضعف بینایی بیشتری دارند. تکنیک محدوده طیفی مفید در شب باعث می شود انسان با استفاده از اشعه نامرئی اطراف خود را احساس کند. بینایی انسان به محدوده ای از طیف الکترومغناطیسمحدود شده که به آن نور مرئی گفته می شود. محدوده طیفی پیشرفته اجازه می دهد که بیننده با استفاده از تابش الکترومغناطیس اهداف غیرقابل مشاهده را ببیند. برخی حیوانات مانند میگو طیف های بسیار بیشتری مانندفروسرخ یا فرابنفش را می توانند ببینند. معنی محدوده کیفیت کافی به سادگی توانایی دیدن با نور بسیار کم است. بسیاری از حیوانات توانایی بسیار بهتری نسبت به انسان در دید در شب دارند. این نتایج با آزمایش های ریخت شناسی در آناتومی آن ها بدست آمده است این بخاطر داشتن تخم چشم بزرگتر، لنز بزرگتر، دیافراگم نوری وسیع تر ( مردمک چشم به تناسب اندازه فیزیکی چشم بزرگتر شود ) و یک پرده درخشان است. دستگاه تقویت بینایی با بدست آوردن ضریب ccd یا نویزهای بسیار کم و با حساسیت بالا آرایه ای از آشکارسازه های نوری بدست می آورند و از این طریق محدوده قدرت بینایی را افزایش می دهد.
عکس دید در شب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

دید در شب برنامه ای است که از پاییز ۹۴ با مجریگری و تهیه کنندگی رضا رشیدپور پخش شد. محتوای این برنامه گفتگو با اشخاص هنری، سیاسی، اجتماعی و … می باشد. این برنامه فقط از طریق اینترنت قابل دسترسی است. محل اصلی انتشار این برنامه، تارنمای آپارات می باشد. این برنامه یک ساعته با پشتیبانی گروه تبلیغاتی صبا ویژن پخش می شود. این برنامه از مخاطبانش می خواهد صداقت داشتن یا نداشتن مهمان برنامه را از طریق ارسال پیامک تعیین کنند که میزان این پیامک ها را تا ۲۱ هزار تا هم اعلام کرده است. مجری این برنامه از دور دوم ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تا نوروز ۹۵ در سیما ممنوع التصویر بود.
...
[مشاهده متن کامل]

این برنامه ادامهٔ برنامه های سابق گفتگوی رشیدپور در صدا و سیما چون مثلث شیشه ای دانسته شده است.
قسمتی از برنامهٔ دید در شب که با حضور علی اکبر جوانفکر تولید شده بود موفق به دریافت مجوزهای لازم نشد و پخش نگردید.
در مصاحبه با جعفر شجونی، شجونی در مورد عکس محمدتقی فلسفی که توسط ساواک منتشر شده است گفت که «بعدها در مورد آقای فلسفی گفتند که به عنوان محلل از آقای فلسفی استفاده کردند» که این گفته با واکنش مؤسسه نشر آثار فلسفی مواجه شد که آن را تکذیب کرد و عکس را جعلی خواند.

دید در شب
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/دید_در_شب_(برنامه)

بپرس