دیتالینی

دانشنامه عمومی

دیتالینی ( ایتالیایی: «انگشت های کوچک»، همچنین به عنوان tubettini نیز شناخته می شود ) نوعی پاستا است که به شکل لوله های کوچک است. آن را به عنوان «اندازه انگشتانه» و به عنوان «ماکارونی بسیار کوتاه» توصیف کرده اند. در برخی مناطق به آن «ماکارونی سالاد» نیز می گویند. در طول عصر صنعتی در آپولیا، ایتالیا، توسعه فزاینده دیتالی و سایر پاستاهای با برش کوچک رخ داد. [ ۱] در دوران معاصر، این یک پاستا تولید انبوه است. در چندین غذا استفاده می شود و معمولاً در سراسر سیسیل استفاده می شود.
دیتالینی ممکن است در چندین غذای ماکارونی مانند پاستا ای فاجیولی[ ۲] ( ماکارونی و لوبیا ) استفاده شود. در غذاهای سنتی سیسیلی «در سراسر سیسیل» استفاده می شود. برخی از غذاهای سیسیلی با دیتالینی شامل پاستا با پنیر ریکوتا و پاستا چی vruocculi 'rriminati است که یک غذای ماکارونی و کلم بروکلی است[ ۳] . [ ۴] توصیف شده است که اغلب در سوپ استفاده می شود، [ ۵] و به عنوان یک پاستا ایدئال برای استفاده در سوپ ها به دلیل اندازه کوچک آنها که می توانند به خوبی روی قاشق قرار بگیرند، [ ۶] توصیف شده است. [ ۷] همچنین می توان از آن در سالاد پاستا استفاده کرد. [ ۸]
عکس دیتالینیعکس دیتالینیعکس دیتالینیعکس دیتالینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس