دوکفه ای سفت چینی ( نام علمی: Mactra chinensis Philippi ) نام یک نوع صدف و نام یکی از انواع سوشی است. طول آن به ۱۰ سانتیمتر می رسد.
در آشپزی ژاپنی به آن باکاگای ( به ژاپنی: バカガイ bakagai ) یا آئویاگی ( به ژاپنی: 青柳 Aoyagi ) می گویند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر آشپزی ژاپنی به آن باکاگای ( به ژاپنی: バカガイ bakagai ) یا آئویاگی ( به ژاپنی: 青柳 Aoyagi ) می گویند.

wiki: دوکفه ای سفت چینی