دوکاتی

دانشنامه عمومی

دوکاتی ( به ایتالیایی: Ducati ) شرکت موتورسیکلت سازی ایتالیایی از زیرمجموعه های گروه فولکس واگن است. موتورسیکلت های این شرکت به داشتن طرح بدنه زیبا و نیز کیفیت فنی مناسب مشهورند. شرکت دوکاتی را، برادران دوکاتی در سال ۱۹۲۶ پایه گذاشتند. مالکیت این شرکت از آن زمان تاکنون چندین بار تغییر کرده است. هم اکنون دفتر مرکزی این شرکت و کارخانه تولیدی آن، در شهر بولونیا، ایتالیا قرار دارند.
موتورسیکلت های این شرکت، در چند دسته اصلی تولید می شود. دوکاتی در مسابقات قهرمانی موتوجی پی و سوپربایک، شرکت می کند و بارها برنده جایزه اول شده است. شرکت خودروسازی آئودی، از طریق زیرمجموعه خود؛ لامبورگینی ( مالک دوکاتی ) صاحب برند دوکاتی محسوب می شود و با توجه به اینکه آئودی خود یکی از شرکت های تابعه گروه فولکس واگن می باشد، لذا این شرکت آلمانی، مالک اصلی شرکت دوکاتی، به شمار می آید.
در سال ۱۹۲۶ برادران دوکاتی به نام های آنتونیو، آدریانو، مارسلو و برونو دوکاتی کارگاه تولید لامپ خلأ، خازن و بقیه قطعات رادیو را تأسیس کردند. تا سال ۱۹۳۵ آنقدر موفقیت تجاری بدست آوردند، که کارخانه جدیدی را نیز، راه اندازی نمودند.
در طول سال های جنگ جهانی دوم با وجود بمباران نیروهای متفقین، همچنان خط تولید را فعال نگه داشتند. در همین اوضاع و اوصاف، فردی بنام آلدو فارینلی شروع به ساخت موتور کوچکی برای نصب بر روی دوچرخه کرد.
پس از یک ماه از آزادی ایتالیا در سال ۱۹۴۴ اعلام کرد، که این موتور ( پیشرانه ) را به فروش می رساند. اولین موتورها به صورت تک فروشی، برای نصب بر روی دوچرخه ها به فروش می رفت، ولی کم کم تجار تعداد بیشتری سفارش دادند، تا بر روی دوچرخه ها نصب کرده و به مشتریان بفروشند.
در سال ۱۹۵۰ و پس از آنکه تقریباً دویست هزار پیشرانه، به فروش رفته بود، دوکاتی با همکاری فارینلی، اولین موتورسیکلت دوکاتی را تولید کرد. این موتورسیکلت ۶۰ سی سی حجم موتور و ۴۰ کیلوگرم وزن داشت، می توانست به حداکثر سرعت ۶۴ کیلومتر در ساعت دست پیدا کند. دوکاتی بعدها موتورهای با حجم بزرگتر و قدرتمندتر ساخت و تبدیل یه یکی از معروف ترین کمپانی های موتورسیکلت سازی دنیا شد.
در ماه آوریل سال ۲۰۱۲ میلادی، گروه فولکس واگن آلمان، علاقه مندی خود را، برای خرید سهام شرکت دوکاتی، به ارزش تقریبی ۸۶۰ میلیون یورو اعلام کرد. این قرارداد نهایتاً در ۱۹ ژوئیه ۲۰۱۲ با مبلغ توافق شده ۷۴۷ میلیون یورو به امضا رسید و دوکاتی هم به طور کامل به کلکسیون برندهای بزرگترین خودروسازی جهان، یعنی گروه فولکس واگن، اضافه شد.
عکس دوکاتیعکس دوکاتیعکس دوکاتی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس