دولسه د لچه

دانشنامه عمومی

دولسه د لچه ( به اسپانیایی: dulce de lechee ) ( اسپانیایی:  ; ) یک شیرینی است که روش آماده سازی آن اینگونه است که ابتدا به شیر شیرین را به آرامی حرارت داده می شود تا ماده ای که عطر و طعم آن از واکنش Maillard مشتق می شود. همچنین تغییر رنگ آن مشهود است و عطر و طعمی شبیه به کارامل پدید می آید. [ ۱] ترجمه دقیق این کلمه:"آب نبات از شیر" یا "شیرینی از شیر است. " [ ۲] منشأ آن بسیار موضوع بحث است و در اکثر کشورهای آمریکای لاتین محبوب است.
عکس دولسه د لچهعکس دولسه د لچه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران