دولت در تبعید چکسلواکی

پیشنهاد کاربران

دولت در تبعید چکسلواکی ( انگلیسی: Czechoslovak government - in - exile ) که گاهی با نام رسمی دولت موقت چکسلواکی ( چکی: Prozatímní vláda Československa؛ اسلواکی: Dočasná vláda Československa ) هم از آن یاد می شود، عنوانی غیررسمی بود که توسط دولت بریتانیا برای «کمیتهٔ ملی آزادی بخش چکسلواکی» و به دنبال به رسمیت شناختن دیپلماتیک آن به کار می رفت. پس از آن، سایر متفقین جنگ جهانی دوم نیز از این نام استفاده کردند و دولت موقتِ مورد نظر را به رسمیت شناختند. کمیتهٔ ملی آزادی بخش چکسلواکی را، رئیس حمهور پیشین چکسلواکی ادوارد بنش در اکتبر ۱۹۳۹ در پاریس بنیان نهاد.
...
[مشاهده متن کامل]

مذاکرات ناموفق با فرانسه برای به رسمیت شناختن شدن و همچنین اشغال قریب الوقوع فرانسه توسط آلمان نازی، کمیته را در سال ۱۹۴۰ مجبور کرد به لندن نقل مکان کنند. دفاتر دولت چکسلواکی در تبعید در مکان های مختلفی در لندن قرار داشت اما بیشتر در ساختمانی به نام فرس کرافت متمرکز بود.
متفقین در طول جنگ جهانی دوم، این کمیته را دولتِ قانونی چکسلواکی اشغالی می دانستند. این دولت که به طور خاص ضد فاشیست بود، به دنبال لغو توافقنامه مونیخ و اشغال چکسلواکی توسط آلمان و بازگرداندن جمهوری چکسلواکی به مرزهای آن در سال ۱۹۳۷ بود. به این ترتیب، کشورهایی که در نهایت آن را به رسمیت شناختند، این دولت موقت را ادامه ای قانونی برای نخستین جمهوری چکسلواکی فلمداد کردند.

دولت در تبعید چکسلواکی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/دولت_در_تبعید_چکسلواکی

بپرس