دوشاب خرمالو

دانشنامه عمومی

دوشاب خرمالو ( به تبری: خُرمادی دِشو یا خَرمِندی دِشو ) نوعی دوشاب محلی گیلان و مازندران است که انواع مختلفی دارد. این خوراکی دارای مواد معدنی کلسیم و ویتامین آ می باشد و برای شُش، مجاری ادراری، سینوس ها و روده ها و چشم مفید است. [ ۱] همچنین در مازندران دوشاب خرمالو را گاهی با پشت زیک و برف مخلوط کرده و تناول می کنند. [ ۲] به مازندرانی، ترکیب برف و دوشاب را «وَرفِ دِشو» می گویند.
عکس دوشاب خرمالو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران