دوای غذا یی آنست که تأثیر آن در بدن به کیفیت و مـاده هر دو باشد با غلبه کیفیت و بدن را متغیر سازد به تغییر مـا یی و ثانیاً بدن در آن تصرف نماید و از آن خلط بسـیار کمـی حاصـل گردد که قابلیت غذاییت و جوهر
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
بـدن شـدن و فیضـان صـورت عضوی داشته باشد با کیفیتی غالب بر بدن مانند گندنا و نعنـاع و برگ کاسنی و عنب الثعلب و سیر و پیـاز و تـوت و آلـو و اکثـر میوهها و بزور مانند بزر خیار و خربزه و هندوانه و امثال اینها
دوای غذایی:[ اصطلاح طب سنتی ]آنکه تأثیر کیفیت آن زیاده بر تأثیر کمیت و ماده آن باشد.