دواش

گویش مازنی

( دوآش ) /doo aash/ آش دوغ
/davaash/ باشد - باش
( دو آش ) /doo aash/ آش دوغاین آش در گذشته ی نه چندان دور از رایج ترین غذهای مردم منطقه بوده استبرای تهیه و پختن این آش ابتدا برنج پاک شده را شسته و با مقداری آب بار گذارندپس از افزودن نمک و بعد از آنکه برنج کمی نرم شد، سبزی این آش را پس از جا افتادن آش درون دیگ می ریزند(که عبارت است از: ساقه و برگ سبز سیر و اسفناج خرد شده) بعد دیگ را از روی اجاق برداشته پایین می گذارند و هم می زنند تا کمی سرد شودآن گاه سیر خام ساییده شده را همراه با نعناع خشک به ظرف محتوی دوغ اضافه می کنند و هم می زنندسپس آن را در درون دیگ آش می ریزند و دوباره هم می زنند تا آماده خوردن شودمعمولا آش دوغ را با ماهی کلمه یا تلاجی می خوردند

دانشنامه عمومی

پیشنهاد کاربران

بپرس