دنده های کوتاه ( انگلیسی: Short ribs ) یا گوشت دنده کوتاه برشی از گوشت گاو از نواحی سرسینه، گردن، دم سینه یا دنده گاو گوشتی است. این گوشت شامل جزء کوچکی از استخوان دنده و گوشت اطراف می باشد که دارای ضخامت های مختلفی هستند. دو گونه اصلی از برش گوشت وجود دارد: «فلانکن» ( flanken ) و «انگلیسی».
ریچارد سی. بانفیلد، مدیر اجرایی بسته بندی گوشت به این نکته اشاره می کند که اصطلاح «دنده های کوتاه» برگرفته از این واقعیت است که این برش گوشت تنها شامل یک جزء از یک دنده بلند گوشت گاو است. [ ۱]
با بهره گیری از فهرست واژه های قصاب های آمریکایی، گوشت دنده های کوتاه ممکن است برگرفته از نواحی سرسینه، گردن، دم سینه یا دنده گاو گوشتی باشد. [ ۲] [ ۳]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفریچارد سی. بانفیلد، مدیر اجرایی بسته بندی گوشت به این نکته اشاره می کند که اصطلاح «دنده های کوتاه» برگرفته از این واقعیت است که این برش گوشت تنها شامل یک جزء از یک دنده بلند گوشت گاو است. [ ۱]
با بهره گیری از فهرست واژه های قصاب های آمریکایی، گوشت دنده های کوتاه ممکن است برگرفته از نواحی سرسینه، گردن، دم سینه یا دنده گاو گوشتی باشد. [ ۲] [ ۳]


wiki: دنده های کوتاه