دم خوک

دانشنامه عمومی

دم خوک که به آن دم گوشت خوک نیز گفته می شود، دم خوک است که به عنوان یک ماده غذایی در بسیاری از غذاها استفاده می شود. [ ۱] [ ۲] دم خوک را می توان دودی، سرخ شده، یا در سس باربیکیو کباب کرد ( یک تخصص در منطقه واترلو، انتاریو ) . [ ۳] [ ۴]
آنها همچنین با آب نمک پخته می شوند یا به عنوان آب ژله برای آبگوشت استفاده می شوند. دم خوک در آشپزی جنوب آمریکا در دستور العمل های مختلف با لوبیا چشم سیاه، سبزی کولد، لوبیا قرمز و کالالو استفاده می شود. [ ۵] [ ۶]
در کارائیب از دم خوک شور استفاده می شود. در پورتوریکو، دم خوک را به صورت خام در ساندویچ می خورند. پس از تمیز کردن، حدود سی ثانیه در مایکروویو قرار داده می شود و با پنیر، خردل و مایوم معمولاً روی رول سیاباتا میل می شود. در گوادلوپ از دم خوک برای طعم دادن به خورش ها و سوپ ها استفاده می شود.
عکس دم خوکعکس دم خوک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

pigtail (اسم)
دم خوک، گوی توتون، گیسوی بافته و پشت سر انداخته

پیشنهاد کاربران

بپرس