ژل پروتئینی یا کازئینی حاصل از دَلَمه شدن شیر را دَلَمهٔ پنیر می گویند[ ۱]
دَلَمه یا پنیرِ تَر به شیری می گویند که بعد از مایه زدن بسته شود. شیر پس از مایه خوردن دلمه می شود و آب دلمه در کیسه گرفته می شود و آنچه می ماند پنیر است، و از آن آب پس از جوشاندن «لور» گرفته می شود. دلمه، پنیر بی نمک تازهٔ سفید و لرزان و خوش طعمی است. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدَلَمه یا پنیرِ تَر به شیری می گویند که بعد از مایه زدن بسته شود. شیر پس از مایه خوردن دلمه می شود و آب دلمه در کیسه گرفته می شود و آنچه می ماند پنیر است، و از آن آب پس از جوشاندن «لور» گرفته می شود. دلمه، پنیر بی نمک تازهٔ سفید و لرزان و خوش طعمی است. [ ۲]

wiki: دلمه پنیر