دلمه برگ مو

پیشنهاد کاربران

دلمه برگ مو یکی از انواع دلمه بوده و به عنوان یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی شناخته می شود. معروف ترین دلمه برگ مو در غرب ایران متعلق به شهر سنندج و در شمال غرب ایران متعلق به شهرهایی مثل اردبیل و تبریز
...
[مشاهده متن کامل]
و در شرق ایران مربوط به خراسان در شهرهای بجنورد و فردوس است که در این مناطق اکثرا دلمه را با سبزیجات معطر و کوهی تهیه می کنند. دلمه برگ بیشتر در فصل بهار و تابستان تهیه می شود. برای تهیه این غذا برگ مو ( انگور ) ، لپه، برنج، گوشت، و برای سبزیجات معطر از گشنیز، مرزه، شوید و تره و ریحان و پیازچه و. . . . ادویه های مورد استفاده دارچین، پودر گل محمدی، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و نمک و زردچوبه می باشد.

دلمه برگ مودلمه برگ مودلمه برگ مو
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/دلمه_برگ_مو
برگ کلمه فارسی هست
ولی مو که تلفظش m�w هست کلمه ترکی هست
در ترکی به درخت انگور، مو ( m�w ) گفته میشه
Dolmas

بپرس