دل و قلوه

دانشنامه عمومی

دل و قلوه، دل و جگر یا دل و جگر و قلوه ( به انگلیسی: Giblets ) /ˈdʒɪblɪts/ یک اصطلاح آشپزی برای کله پاچه های خوراکی مرغ است که معمولاً شامل قلب، سنگدان، جگد ( کبد ) و دیگر اندام ها می شود. [ ۱]
یک پرنده کامل از یک قصاب، اغلب با قلوه بسته بندی می شود، گاهی در یک کیسه در داخل حفره بدن بسته می شود. گردن اغلب با جمجمه ها همراه است. در غرب معمولاً هنگام قصابی، گردن از بدن جدا می شود.
عکس دل و قلوه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

دل و قلوه ؛ احشاء گاو و گوسفند، اعم از جگر و دل و قلوه و دنبلان و نظایر آن.
- || طعامی از جگر و قلوه و دل خرد کرده بروغن سرخ کرده. ( یادداشت مرحوم دهخدا ) .
دل و قلوه ؛ احشاء گاو و گوسفند، اعم از جگر و دل و قلوه و دنبلان و نظایر آن.
دل و قلوه : [عامیانه، اصطلاح] احشای گاو و گوسفند.

بپرس