دعای مجیر

دانشنامه اسلامی

[ویکی شیعه] دعای مُجیر، از ادعیه مشهور اسلامی است. بنا بر روایات این دعا را جبرئیل برای پیامبر(ص) آورد. کفعمی در کتاب های مصباح و البلد الامین آن را نقل کرده است. دعای مجیر هشتاد و هشت بند دارد که در هر بند عبارت «أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ» تکرار شده است. خواندن آن در ایام البیض ماه رمضان برای آمرزش گناهان توصیه شده است.
دعای مجیر از پیامبر اکرم(ص) روایت شده و دعایی است که جبرئیل برای آن حضرت هنگامی که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند آورد. کفعمی در البلد الامین و «مصباح»، و شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان این دعا را نقل کرده اند.
این دعا به خاطر اینکه «مجیر»، (به معنای پناه دهنده و یکی از اسماء الهی) در تمام بندهای آن تکرار شده، دعای مجیر نامیده شده است.

[ویکی اهل البیت] دعای مُجیر، از ادعیه مشهور شیعه است. بنا بر روایات این دعا را جبرئیل برای پیامبر(ص) آورد. دعای مجیر هشتاد و هشت بند دارد که در هر بند عبارت «أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ: پناه بده من را از آتش ای پناه دهنده» تکرار شده است. خواندن این دعا در ایام البیض برای آمرزش گناهان توصیه شده است.
دعای مجیر از پیامبر اکرم(ص) روایت شده و دعایی است که جبرئیل برای آن حضرت هنگامی که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند آورد. کفعمی در البلد الامین و «مصباح» و شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان این دعا را نقل کرده اند.
این دعا در بین دعاها از جایگاه بلندی برخوردار است. مطابق با نقل کفعمی هر که این دعا را در «ایام البیض» ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده می شود، هر چند به عدد دانه های باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد.
و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازی و توانگری و رفع غم و اندوه سودمند است.

پیشنهاد کاربران

بپرس