درخت خیار ژاپنی ( انگلیسی: Magnolia obovata ) گونه ای از ماگنولیا، بومی ژاپن و جزایر کوریل است. ایندرخت در ارتفاعات نزدیک به سطح دریا تا ۱۸۰۰ متر در جنگل های پهن برگ مخلوط رشد می کند.
این درخت، برگ ریز با اندازه متوسط به ارتفاع ۱۵ تا ۳۰ متر، با پوست خاکستری است. برگ ها بزرگ، ۱۶ تا ۳۸ سانتی متر ( به ندرت تا ۵۰ سانتی متر ) طول و ۹ تا ۲۰ سانتی متر ( به ندرت ۲۵ سانتی متر ) پهن، چرمی، سبز در بالا، نقره ای یا مایل به خاکستری در زیر بلوغ و با نوک تیز هستند. آنها در انتهای هر جوانه در حلقه های پنج تا هشت تایی نگه داشته می شوند. گل ها نیز بزرگ، فنجانی شکل، به قطر ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر، با ۹ تا ۱۲ گل، سرگل خامه ای، گوشتی، پرچم های قرمز هستند.
گل های درخت خیار ژاپنی رایحه ای قوی دارند و در اوایل تابستان پس از باز شدن برگ ها می بویند. میوه مجموعه ای استوانه ای مستطیلی از برگه های به طول ۱۲ تا ۲۰ سانتی متر و عرض ۶ سانتی متر و قرمز مایل به صورتی روشن است که هر برگه حاوی یک یا دو دانه سیاه با پوشش نارنجی مایل به قرمز گوشتی است.
چوب این درخت محکم، سبک و آسان کار است که صنعتگران به دنبال آن هستند. در بخش هایی از ژاپن، از برگ های بزرگ آن برای بسته بندی غذا و همچنین به عنوان ظرفی موقت برای کباب کردن گوشت یا سبزیجات، مانند تره فرنگی، قارچ و میسو در هوبا میسو استفاده می شود.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین درخت، برگ ریز با اندازه متوسط به ارتفاع ۱۵ تا ۳۰ متر، با پوست خاکستری است. برگ ها بزرگ، ۱۶ تا ۳۸ سانتی متر ( به ندرت تا ۵۰ سانتی متر ) طول و ۹ تا ۲۰ سانتی متر ( به ندرت ۲۵ سانتی متر ) پهن، چرمی، سبز در بالا، نقره ای یا مایل به خاکستری در زیر بلوغ و با نوک تیز هستند. آنها در انتهای هر جوانه در حلقه های پنج تا هشت تایی نگه داشته می شوند. گل ها نیز بزرگ، فنجانی شکل، به قطر ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر، با ۹ تا ۱۲ گل، سرگل خامه ای، گوشتی، پرچم های قرمز هستند.
گل های درخت خیار ژاپنی رایحه ای قوی دارند و در اوایل تابستان پس از باز شدن برگ ها می بویند. میوه مجموعه ای استوانه ای مستطیلی از برگه های به طول ۱۲ تا ۲۰ سانتی متر و عرض ۶ سانتی متر و قرمز مایل به صورتی روشن است که هر برگه حاوی یک یا دو دانه سیاه با پوشش نارنجی مایل به قرمز گوشتی است.
چوب این درخت محکم، سبک و آسان کار است که صنعتگران به دنبال آن هستند. در بخش هایی از ژاپن، از برگ های بزرگ آن برای بسته بندی غذا و همچنین به عنوان ظرفی موقت برای کباب کردن گوشت یا سبزیجات، مانند تره فرنگی، قارچ و میسو در هوبا میسو استفاده می شود.


wiki: درخت خیار ژاپنی