داپوکستین

دانشنامه عمومی

داپوکستین ( به انگلیسی: Dapoxetine ) یک مهارکنندهٔ انتخابی سروتونین است که به عنوان دارویی از خانوادهٔ بازدارنده های بازجذب سروتونین در ابتدا به عنوان داروی ضدافسردگی ساخته شد، ولی متابولیسم سریع آن در بدن باعث شد که برای درمان افسردگی مناسب نباشد و در حال حاضر جهت درمان انزال زودرس در مردان با سن ۱۸ تا ۶۴ سال استفاده می شود. داپوکستین زمان انزال را افزایش داده و کنترل بر انزال را بهبود می بخشد. [ ۲] این دارو صرفاً برای انزال زودرس کاربرد دارد و در درمان مشکلات نعوظ هیچ اثربخشی ندارد. در حال حاضر این دارو تحت نظارت سازمان غذا و دارو در ایران تولید می شود.
قرص را باید به همراه یک لیوان کامل آب بلعید. می توان دارو را همراه یا بدون غذا استفاده کرد. دوز شروع برای تمام بیماران ۳۰ میلی گرم است. ضروری است حدود ۱ تا ۳ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود. داپوکستین برای استفاده مستمر روزانه در نظر گرفته نشده است. باید تنها در هنگامی که قصد فعالیت جنسی وجود دارد مصرف شود. نباید بیش از یک بار در ۲۴ ساعت استفاده گردد.
افرادی که مشکلات قلبی ( از قبیل نارسایی قلبی یا اشکال در ضربان قلب ) دارند توصیه نمی شود. استفاده برای افرادی که نارسایی شدید یا خفیف کبدی دارند منع می شود. کودکان و افراد بالای ۶۵ سال ( اثربخشی و ایمنی داپوکستین در بیماران بالای ۶۵ سال ثابت نشده است ) چون این دارو در زنان کاربردی ندارد، در دوران بارداری و شیردهی مطالعات دقیق صورت نگرفته است.
داپوکستین با سیلدنافیل و تادافیل تداخل دارویی دارد و ممکن است باعث افت شدید فشار خون گردد.
اگر موارد زیر در شما دیده می شود قبل از مصرف دارو با پزشک یا دارو ساز خود مشورت نمایید. در صورت وجود مشکلات جنسی دیگر نظیر اختلال در نعوظ. اگر سابقه سرگیجه ناشی از فشار خون پایین دارید. مصرف همزمان با الکل عوارض دارو و الکل را افزایش می دهد. اگر که دچار بیماری صرع هستید. سابقه خونریزی یا مشکلات لخته شدن خون دارید. مشکلات کلیوی ( افرادی که نارسایی خفیف یا متوسط کلیه دارند توصیه نمی شوند ) مبتلا به فشار بالای چشم ( گلوکوم ) یا در معرض خطر ابتلا به آن هستید. نارسایی قلبی و اختلالات ریتمیک اگر سابقه غش دارید. مبتلا به مانیای حاد یا افسردگی شدید هستید. مشکلات کبدی دارید. پس از اولین مصرف حساسیت به داپوکستین یا هر ترکیب دیگری از این دارو در شما مشاهده شده است.
عکس داپوکستین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس