مغز کولا ( به انگلیسی: Kola nut ) میوه درخت کولا است، از جنس درختان بومی جنگلهای انبوه مناطق گرمسیری آفریقا می باشد. مغز آن به عنوان طعم دهنده در نوشابه ها نیز استفاده می شود، و یکی از اجزای اصلی آن می باشد.
دانه کولا یک میوه حاوی کافئین از درختان همیشه سبز از جنس کولا است. [ ۱]
دانه کولا دارای ۲٪ کافئین می باشد. [ ۲]
دانه کولا دارای عطر و طعم تلخ و حاوی کافئین می باشد که در نوشابه ها استفاده مهمی دارد. [ ۳]
آجیل کولا بخش مهمی از رسوم های سنتی معنوی فرهنگی و مذهبی در غرب آفریقا، به ویژه نیجر و نیجریه می یاشد. [ ۴]
• کافئین ( ۲–۳٫۵٪ )
تئوبرومین ( ۱٫۰–۲٫۵٪ )
• تئوفیلین
• فنل
• phlobaphens ( kola red )
• epicatechin
• D - catechin
• تانیک اسید
• سلولز


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدانه کولا یک میوه حاوی کافئین از درختان همیشه سبز از جنس کولا است. [ ۱]
دانه کولا دارای ۲٪ کافئین می باشد. [ ۲]
دانه کولا دارای عطر و طعم تلخ و حاوی کافئین می باشد که در نوشابه ها استفاده مهمی دارد. [ ۳]
آجیل کولا بخش مهمی از رسوم های سنتی معنوی فرهنگی و مذهبی در غرب آفریقا، به ویژه نیجر و نیجریه می یاشد. [ ۴]
• کافئین ( ۲–۳٫۵٪ )
تئوبرومین ( ۱٫۰–۲٫۵٪ )
• تئوفیلین
• فنل
• phlobaphens ( kola red )
• epicatechin
• D - catechin
• تانیک اسید
• سلولز



wiki: دانه کولا