دانه خردل

دانشنامه عمومی

دانه های خردل دانه هایی کوچک و کروی هستند که از انواع گیاه خردل بدست می آیند. این دانه ها معمولاً ۱ یا ۲ میلی متر قطر دارند. این دانه ها ممکن است به رنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند. این دانه ها ادویه ای مهم در بسیاری از غذاهای محلی محسوب می شوند. دانه های خردل می تواند از ۳ گونه گیاه خردل شامل خردل سیاه، خردل هندی قهوه ای و خردل سفید بدست آید.
خَردَل در کوچکی و بی مقداری ضرب المثل است. [ ۱] آمده است.
عکس دانه خردل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس