دانشگاه علوم پزشکی ایلام

پیشنهاد کاربران

دانشگاه علوم پزشکی ایلام یکی از دانشگاه های استان ایلام است که رشته های پزشکی و پیرامون آن را به دانشجویان ارائه می کند.
تا قبل از سال ۱۳۶۸ سازمان منطقه بهداشت و درمان عهده دار سلامت استان بوده در سال ۱۳۶۹ دانشگاه پرستاری و مامایی شکل گرفت و با پذیرش ۱۴ نفر دانشجوی پرستاری در ساختمان استیجاری در خیابان پاسداران ایلام شروع به ترتیب دانشجو نمود و در سال ۱۳۷۴ با پذیرش دانشجو در مقطع دکترای عمومی و اضافه شدن سه آموزشکده بهداشت، پیراپزشکی و دانشکده پزشکی به دانشگاه ایلام ارتقاء یافت و در سال ۱۳۸۵ دانشگاه به دلیل فعالیت های علمی و پژوهشی و ارتقاء آموزشکده بهداشت و پیراپزشکی به دانشکده، از تیپ ۳ به تیپ ۲ ارتقاء یافت و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی با شش معاونت و هشت شبکه بهداشتی درمانی و پنج دانشکده بهداشت، پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، قریب به ۲۰۰ نفر اعضای هیئت علمی و بیش از چهار هزار نیروی رسمی، پیمانی، شرکتی. ۲۰ رشته شامل دکترای عمومی پزشکی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی و آناتومی، پرستاری سالمندی، پرستاری داخلی جراحی، آموزش بهداشت و اپیدمیولوژی و کارشناسی: پرستاری، بهداشت محیط، مامایی، بهداشت حرفه ای، بهداشت عمومی، علوم آزمایشگاهی، بیهوشی، اتاق عمل و کاردانی: علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهدشت مبارزه با بیماری ها، فوریتهای پزشکی، بهداشت حرفه ای، بیهوشی و اتاق عمل در حال انجام وظیفه است.
...
[مشاهده متن کامل]

• دانشکده بهداشت
• دانشکده پزشکی
• دانشکده دندانپزشکی
• دانشکده پیراپزشکی
• دانشکده پرستاری و مامایی
• بیمارستان امام خمینی
• بیمارستان مصطفی خمینی
• بیمارستان آیت ا. . طالقانی
• بیمارستان رازی
کتابخانه مرکزی دانشگاه به عنوان یکی از واحدهای تابعه حوزه معاونت پژوهش و فناوری، محلی برای نیازسنجی، شناسایی، گردآوری، سازماندهی، بازیابی و اشاعه اطلاعات منابع چاپی و الکترونیکی برای جامعه دانشگاهی است. هدف این واحد شناسایی نیازهای جامعه دانشگاهی و فراهم کردن امکانات، روزآمدسازی خدمات با تحولات جامعه و نیازهای متنوع جامعه استفاده کنندگان و نیز فراهم ساختن امکان دسترسی سریع و آسان به منابع اطلاعاتی به منظور پشتیبانی از اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه است.
• تأسیس: ۱۳۷۵
• بخش فهرست نویسی و رده بندی: با توجه به گسترش دانش و اطلاعات و کشف زمینه های متنوع علمی و انجام تحقیقات و پژوهشهای فراوان، ضرورت سازماندهی و نظم بخشی به این یافته ها و مجموعه های علمی برای بازیابی سریع و آسان این منابع از مسائل و دغدغه های مهم هر کتابخانه ای به خصوص کتابخانه های دانشگاهی و مراکز علمی و پژوهشی است. انجام این امر به عهده بخش فهرست نویسی و رده بندی می باشد که انواع منابع علمی ارسالی به کتابخانه را با توجه به روشهای خاص و استاندارد بین المللی سازماندهی کرده و هرکدام را در بخش های معین و مربوطه در معرض استفاده مراجعین قرار می دهد. فهرست نویسی و رده بندی منابع به مراجعه کننده این امکان را می دهد در حداقل زمان و آسانترین روش به منبع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشد.
• بخش امانت:وظیفه اصلی میز امانات سرویس دهی به مراجعان اعم از اعضا هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان دانشگاه و راهنمایی آن ها با رعایت قوانین و مقررات کتابخانه. سیستم مخزن کتابخانه از نوع بسته می باشد و مراجعان با استفاده از سیستم جستجوی رایانه ای کتابخانه منابع و اطلاعات مورد نیاز خود را بازیابی می نمایند
• بخش مجموعه سازی و سفارشاین واحد مسئولیت تهیه و سفارش انواع منابع و مواد اطلاعاتی مورد نیاز کتابخانه مرکزی را به عهده دارد. محور انتخاب منابع برای کتابخانه مرکزی نیازهای بالفعل و بالقوه استادان، دانشجویان و دانش پژوهان دانشگاه می باشد. از جمله فعالیت های مستمر این بخش، کنترل و روزآمد نگهداشتن موجودی منابع کتابخانه است.
• بخش مرجع و نشریه ها:این بخش شامل گنجینه ارزشمندی از کتابهای مرجع و مجله ها است. این مواد به امانت داده نمی شود و مخصوص استفاده در کتابخانه می باشند. در این بخش علاوه بر کتب و مجله ها، مجموعه ای از فرهنگ ها، پایان نامه های دکترای حرفه ای پزشکی و مقاطع کارشناسی دانشگاه، چکیده پایان نامه ها، خلاصه مقاله ها و کنگره ها و طرح های تحقیقاتی و… موجود می باشد.
• بخش کتابخانه دیجیتال پزشکی:وزارت بهداشت و درمان جهت دسترسی به مقاله های لاتین و سهولت پژوهش، تعدادی از پایگاه های اطلاعاتی آنلاین در زمینه علوم پزشکی را خریداری کرده و در اختیار دانشگاه های تابعه در کل کشور قرار داده است. استفاده از این منابع در محیط دانشگاه امکان پذیر می باشد و در صورتی که کاربر بخواهد از منابع بیرون از دانشگاه استفاده کند باید در کتابخانه دیجیتال پزشکی ثبت نام نماید. بعد از رجیستری و دریافت کد کاربری و رمز عبور کاربر قادر خواهد بود از هر کجای کشور حتی خارج از کشور از منابع استفاده کند. ثبت نام اولیه نیز باید در محیط دانشگاه صورت گیرد.
• بخش معارف اسلامی:کتابخانه معارف از سال ۱۳۸۷ به عنوان بخشی مجزا در زیر مجموعه کتابخانه مرکزی فعالیت خود را آغاز کرده و شامل بیش از ۲۵۰۰ رکورد کتاب فارسی ( بیش از ۵۰۰۰ نسخه ) و ۲۱ عنوان نشریه در موضوع های فلسفه و دین، عرفان و اسلام، ادبیات و تاریخ و غیره می باشد. همه منابع این کتابخانه جز منابع مرجع امانت داده می شوند.

دانشگاه علوم پزشکی ایلامدانشگاه علوم پزشکی ایلام
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/دانشگاه_علوم_پزشکی_ایلام

بپرس