دانشگاه صنعتی شاهرود

پیشنهاد کاربران

دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از دانشگاه های صنعتی و دولتی ایران واقع در شهر شاهرود است. این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه تأسیس شده در استان سمنان دارای بیش از ۱۱٬۷۰۰ دانشجو و ۳۴۰ عضو هیئت علمی است. ظرفیت پذیرش سالانهٔ دانشجو در دانشگاه صنعتی شاهرود بیش از ۲٬۴۰۰ نفر است که در ۴۰ رشتهٔ دکتری، ۷۶ رشتهٔ کارشناسی ارشد و ۳۰ رشتهٔ کارشناسی تحصیل می کنند. این دانشگاه دارای ۱۴ دانشکده و ۴ پردیس به نام های پردیس مرکزی، پردیس صنعت و فناوری های نوین، پردیس مهندسی کشاورزی و پردیس معدن آموزشی است که در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۸۲ هکتار گسترده شده اند.
...
[مشاهده متن کامل]

این دانشگاه تحت عنوان «مدرسه عالی معدن» در سال ۱۳۵۲ با یک رشته کاردانی استخراج زغال سنگ با سرمایه و مدیریت بخش خصوصی تأسیس شد. مدرسه عالی معدن شاهرود در سال ۱۳۵۴تحت پوشش وزارت صنایع و معادن درآمد و در سال ۱۳۶۱ از تابعیت آن وزارتخانه خارج شد و مدیریت آن به وزارت فرهنگ و آموزش عالی واگذار گردید.
در سال ۱۳۶۶ با ایجاد رشته های مهندسی معدن و اضافه شدن دوره های کاردانی عمران و برق به «مجتمع آموزش عالی شاهرود» تبدیل شد. در سال ۱۳۷۲ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی، مجتمع آموزش عالی به «دانشگاه شاهرود» ارتقاء یافت. پس از آن با گسترش رشته ها و تحصیلات تکمیلی در سال ۱۳۸۱ به «دانشگاه صنعتی شاهرود» ارتقا پیدا کرد.
در مهر ۱۳۹۰ پردیس جدید این دانشگاه با عنوان «پردیس مهندسی و فناوری های نوین» با چهار دانشکده و دو خوابگاه دانشجویی آغاز به کار کرد. این پردیس در اردیبهشت ۱۳۹۱ و پس از گذشت ۲ ترم تحصیلی با حضور کامران دانشجو وزیر وقت علوم دولت دهم رسماً افتتاح شد.
در سال ۱۳۸۹ نام دانشگاه، بدون تصویب شورای دانشگاه و هیئت امنا و صرفاً برای راه اندازی برخی رشته های علوم انسانی، از «دانشگاه صنعتی شاهرود» به «دانشگاه شاهرود» تغییر یافت در آذر ماه ۱۳۹۴ با تصویب شورای گسترش آموزش عالی نام دانشگاه مجدداً به «دانشگاه صنعتی شاهرود» تغییر یافت و به جمع دانشگاه های صنعتی کشور بازگشت.
دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود در سال ۱۳۷۸ با مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک ( گرایش سیالات ) فعالیت خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۷۹ در گرایش جامدات دانشجو پذیرفت در سال ۱۳۹۹ در رشته کارشناسی مهندسی ساخت و تولید دانشجو جذب نمود و در سال های بعد، در مقاطع بالاتر و گرایش های دیگر دانشجو پذیرش و تربیت نمود. این دانشکده دارای ۳۶ عضو هیئت علمی در سه گروه تخصصی جامدات، سیالات و ساخت و تولید است که در ۳ گرایش مقطع دکتری، ۹ گرایش مقطع کارشناسی ارشد و ۲ گرایش مقطع کارشناسی مشغول به تدریس و پژوهش هستند. آزمایشگاه های آموزشی دانشکده در حال حاضر عبارت اند از: ۱ - آزمایشگاه ترمودینامیک ۲ - آزمایشگاه مکانیک سیالات ۳ - آزمایشگاه دینامیک و ارتعاشات ۴ - آزمایشگاه مقاومت مصالح ۵ - کارگاه اتومکانیک ۶ - کارگاه ماشین ابزار و ابزارسازی ۷ - کارگاه جوشکاری و ورقکاری. آزمایشگاه های پژوهشی دانشکده نیز به این شرح است: ۱ - آزمایشگاه آشکارسازی و ردیابی ۲ - آزمایشگاه تعیین خواص مکانیکی مواد ۳ - آزمایشگاه تونل باد

دانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه صنعتی شاهرود
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/دانشگاه_صنعتی_شاهرود

بپرس