دانشگاه جیائو تونگ شانگهای

دانشنامه عمومی

دانشگاه جیائو تنگ شانگهای ( 上海交通大学 به معنای لغوی دانشگاه حمل و نقل شانگهای؛ در زبان چینی به طور محاوره ای جیائو دا ( 交大 ) شناخته می شود ) یا دانشگاه شانگهای جیائو تنگ یک دانشگاه دولتی پژوهشی واقع در شانگهای چین است. این دانشگاه در سال ۱۸۹۶ به فرمان امپراتور گوانگژو تأسیس شد و به عنوان یکی از قدیمی ترین و معتبرترین و گزیننده ترین دانشگاه های چین شناخته می شود. از دهه ۱۹۳۰ تا کنون از این دانشگاه به عنوان «MIT شرق» یاد شده است و جز 50 دانشگاه برتر دنیا نیز می باشد. این دانشگاه عضو اتحادیهٔ سی ۹ و اتحادیه دانشگاه های دلتای یانگ تسه است.
این دانشگاه همچنین رتبه بندی آموزشی دانشگاه های جهان SJTU را منتشر می کند.
کلمه"جیائوتنگ ( 交通 ) " به معنی حمل و نقل، ارتباطات و مخابرات است. این کلمه نشان دهنده ریشه دانشگاه است که توسط وزارت پست و ارتباطات چین در پایان سلسله چینگ پایه گذاری شده است.
در سال ۱۸۹۶ مدرسه عمومی نانیانگ ( 南洋公學 ) توسط امپراطور گوانگشو پایه گذاری شد که تحت نظارت اداره تجارت و تلگراف دولت چینگ بود. شنگ شوانخوای که ایده پایه گذاری مدرسه را به امپراطور گوانگشو داد به عنوان مدیر و موسس دانشگاه انتخاب شده بود.
در سال ۱۹۰۶ مدرسه، زیر نظر وزارت پست و تلگراف قرار گرفت و نام آن به کالج صنعتی وزارت پست و تلگراف شانگهای تغییر یافت. هنگامی که جمهوری چین پایه گذاری شد، دانشگاه تحت نظارت وزارت مخابرات قرار گرفت و نام دانشگاه یک بار دیگر به موسسه دولتی صنعتی وزارت مخابرات تغییر کرد.
در سال ۱۹۱۸ جمهوری چین دانشکده مدیریت را تاسیس کرد و با ساخت دو دانشکده دیگر نام دانشگاه به کالج نانیانگ چیائوتونگ تغییر کرد.
در دهه ۱۹۳۰ دانشگاه شهرا جهانی یافت و در سال ۱۹۳۸ به عنوان "MIT شرق" شناخته شد و نام آن به دانشگاه چیائوتونگ ملی تغییر کرد.
بعد از جنگ تمدن چین، جمهوری خلق چین پایه گذاری شد و نام دانشگاه کلمه "ملی" را از دست داد و به دانشگاه چیائوتونگ تغییر نام داد تا نشان دهنده عمومی بودن همه چیز در جمهوری خلق چین باشد.
در دهه ۱۹۵۰ طرز نوشتار پین یین در چین توسعه یافت و طرز نوشتار دانشگاه به صورت پین یین به جیائوتونگ ( Jiao Tong ) تبدیل شد.
دانشگاه دوم پزشکی شانگهای، در سال ۲۰۰۵ با دانشگاه جیائوتونگ شانگهای ادغام شد. در دوران سیاست های تغییرات در چین، دانشگاه دچار تغییرات بنیادین شد و این تغییرات باعث به وجود آمدن ۵ پردیس با مساحت ۳۲۲۵۸۳۳ متر مربع شد.
عکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهایعکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهایعکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهایعکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهایعکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهایعکس دانشگاه جیائو تونگ شانگهای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس