خینکالی

دانشنامه عمومی

خینکالی ( به گرجی: ხინკალი ) ، غذایی گرجی است. انواع مختلف خینکالی را در سراسر گرجستان می توان یافت. خمیرهای خینکالی را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه زده، سبزی، پیاز و سیر پر می کنند و آن را در آب جوش می پزند. خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می خورند. گوشت داخل خینکالی را از قبل نمی پزند، به همین دلیل هنگام طبخ آب گوشت در داخل خمیر باقی می ماند. به هنگام خوردن، با اولین گاز باید آب داخل خمیر را مکید و گرنه خینکالی وا می رود.
عکس خینکالیعکس خینکالی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران