خیسانده ترش ( انگلیسی: Sour mash ) فرایندی است که در صنایع تقطیر کاربرد دارد و طی آن برای آغاز دوباره فرایند تخمیر در مواد جدید، از خیسانده ترش شده مواد قدیمی استفاده می شود. درست مشابه استفاده از خمیر ترش برای تخمیر خمیر نان جدید. این اصطلاح همین طور می تواند به عنوان نام محصولاتی که طی این فرایند تولید شده اند، استفاده شود؛ مانند بوربن سور مش ( خیسانده ترش ) . برخلاف اشتباه رایج، این اصطلاح ربطی به مزه ویسکی بوربن ندارد.
در فرایند خیسانده ترش، خیسانده ای مخلوط از دانه مالت و آب با مقداری خیسانده ترش ( مقداری خیسانده قدیمی که هنوز در آن مخمر زنده وجود دارد ) مخلوط می شود.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر فرایند خیسانده ترش، خیسانده ای مخلوط از دانه مالت و آب با مقداری خیسانده ترش ( مقداری خیسانده قدیمی که هنوز در آن مخمر زنده وجود دارد ) مخلوط می شود.


wiki: خیسانده ترش