خیار شکم پر

دانشنامه عمومی

خیار شکم پر ماده ای است که در غذاهای مختلف در سراسر جهان یافت می شود. برخی از غذاهای خیار شکم پر، مانند oi sobaegi کره ای، از خیارهای کنسرو شده استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر، مانند دستور پخت های آمریکایی، از خیار تازه استفاده می کنند. موادی که برای پر کردن خیار استفاده می شود، در آشپزی کشورهای مختلف بسیار متفاوت است.
بسیاری از غذاهای مختلف شامل خیار شکم پر وجود دارد. در غذاهای کره ای، اوی سوباگی کیمچی است که از خیار شکم پر از پیاز، میگو، زنجبیل، سیر و چیلی درست می شود. [ ۱] در نوشهیر ترکیه، خیارهای رسیده را در آفتاب خشک می کنند، سپس با بلغور چاشنی شوید، نعناع، رب گوجه فرنگی و پیاز پر می کنند. [ ۲]
کتاب های آشپزی آمریکایی از اوایل قرن بیستم، پر کردن های مختلفی را برای خیار شکم پر توصیف کرده اند، از جمله سس فرانسوی، سس مایونز، گوجه فرنگی، گردو، کرفس، پیاز و خرچنگ. پس از سوراخ شدن با یک ابزار تخصصی، مواد پرکردنی به داخل خیار وارد می شود. [ ۳] برخی از نسخه ها و قبل از سرو کامل نان و سرخ شده، یا برش داده شده تا به عنوان چاشنی غذای دیگری سرو شود. [ ۴] برخی دیگر خورش یا پخته شده در آبگوشت. [ ۵] در نمایشگاه های ایالتی ایالات متحده در دهه ۲۰۱۰، خیارهای شکم پر به عنوان «جایگزین سالم تر» برای غذاهای منصفانه سرخ شده یا شکلاتی به بازار عرضه شدند. [ ۶] [ ۷]
عکس خیار شکم پر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران