خورش یا خورشت کشک قرمه سیریزی
جهت شش نفر:
نخود ۱۵۰ گرم.
کشک آماده ۳۶۰ گرم.
گوشت ۹۰۰گرم.
پیاز درشت دو عدد برابر با ۳۰۰ گرم.
سیر ۹ حبه.
نعناع خشک جهت نعناع داغ ۳۰ گرم.
زعفران سه گرم ( ( زعفران سابیده نیم قاشق چایخوری ) )
... [مشاهده متن کامل]
در آغاز باید نخود در آب خیس بخورد. چند ساعت بعد آن آب تعویض می گردد. سپس نخودها را جوشانده شده و آبکشی مى گردد تا نفخ آنها گرفته شود.
پیاز خرد و نگینى می شود. و در مقداری روغن گردو تفت داده و سیر به آن اضافه مى شود، سپس گوشت را نیز تفت داده تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به طور مساوی ، نمک، نخود و چهار لیوان آب، اضافه کرده تا غذا به جوش آید، شعله را کم کرده تا گوشت و نخود کامل و به آرامی بپزد، زعفران یک چهارم قاشق چای خوری به آن افزوده، وقتى آب غذا به حجم تقریباً نیم لیوان رسید، محتوای درون ظرف را با گوشت کوب کوبیده و کشک آماده را در آب حل کرده و پس از رفیق نمودن آن به درون ظرف ریخته و اجازه داده تا چند دقیقه بجوشد، کمی پس از چند قل زدن و غلیظ شدن غذا و اصطلاحاًجا افتادن آن، روى غذا با نعناداغ و پیاز و کمی کشک مایع و سیرداغ تزئین کرده و به همراه پلو با نان و یا پیش غذا سرو و میل می شود.
جهت شش نفر:
نخود ۱۵۰ گرم.
کشک آماده ۳۶۰ گرم.
گوشت ۹۰۰گرم.
پیاز درشت دو عدد برابر با ۳۰۰ گرم.
سیر ۹ حبه.
نعناع خشک جهت نعناع داغ ۳۰ گرم.
زعفران سه گرم ( ( زعفران سابیده نیم قاشق چایخوری ) )
... [مشاهده متن کامل]
در آغاز باید نخود در آب خیس بخورد. چند ساعت بعد آن آب تعویض می گردد. سپس نخودها را جوشانده شده و آبکشی مى گردد تا نفخ آنها گرفته شود.
پیاز خرد و نگینى می شود. و در مقداری روغن گردو تفت داده و سیر به آن اضافه مى شود، سپس گوشت را نیز تفت داده تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به طور مساوی ، نمک، نخود و چهار لیوان آب، اضافه کرده تا غذا به جوش آید، شعله را کم کرده تا گوشت و نخود کامل و به آرامی بپزد، زعفران یک چهارم قاشق چای خوری به آن افزوده، وقتى آب غذا به حجم تقریباً نیم لیوان رسید، محتوای درون ظرف را با گوشت کوب کوبیده و کشک آماده را در آب حل کرده و پس از رفیق نمودن آن به درون ظرف ریخته و اجازه داده تا چند دقیقه بجوشد، کمی پس از چند قل زدن و غلیظ شدن غذا و اصطلاحاًجا افتادن آن، روى غذا با نعناداغ و پیاز و کمی کشک مایع و سیرداغ تزئین کرده و به همراه پلو با نان و یا پیش غذا سرو و میل می شود.