مواد مورد نیاز:
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
پودر هل سبز ( ۱_ قاشق چای خوری )
دارچین ( یک قاشق چایخوری )
پیاز متوسط دو عدد برابر با ۱۵۰ گرم برای هر نفر
نخود ( ( ( نخود زیر "نخود خام کوچک و ریز" لپه نیاز نیست. ) ) ) ( برای هر نفر ۳۰ گرم )
... [مشاهده متن کامل]
لیمو عمانی ( اَمانی صحیح است، در عُمان لیمو وجود ندارد و در واقع این لیمو امانی بوده که در بین مردم به اشتباه لیمو عمانی نام گرفته. ) برای شش نفر سه عدد
گوشت چرخکرده ( برای هر نفر ۶۰ تا ۸۰ گرم )
زعفران ( سائیده شده ) برای شش نفر یک چهارم قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط دو عدد برای هر نفر تقریباً ۱۵۰ گرم
نخود ها را در ظرفی مناسب که از آب انباشته شده، ریخته و آن ظرف را بر روی شعله قرار داده تا آب جوش بیاید، زان پس شعله کم تا با حرارت کم و آرام و در چندین ساعت بپزد، سپس شعله را خاموش و پس از کمی سرد شدن، نخودها را از صافی رد کرده و پوست آنها را جدا نموده و آنها را حتماً با کمی فشار متناسب به دو نیم تقسیم کرده، ( ( یعنی به صورت لپه در می آید. ) ) در ظرفی جدا گانه مقداری روغن را داغ کنید و نصف پیاز را رنده کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود، سپس گوشت از قبل آماده شده$$ گوشت که از قبل در دمای نزدیک به انجماد رسیده را باید چرخ شده و سپس آن گوشت که برای اکثریت که دست راستند با دست راست به مدت چند دقیقه مالش داده شود تا کاملاً انسجام یابد و دارای قوام لازم باشد، بعداً گوشت را قلقلی نموده، تو جه داشته باشید، گلوله های گوشت قلقلی شده، باید کوچک باشد$$ پس از اتمام کار آن گوشت را به ظرف پیاز تفت داده شده افزوده و آن مخلوط آنقدر تفت داده می شود تا رنگ گوشت سفید شده، بعداً زردچوبه را به گوشت بیفزایید و اجازه دهید با مقدای آب بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد نخودها[[مراد آن نخودهایی که به دو نیم منقسم شده، ( لپه ای نخود ریز و کوچک ) ]] را به آن اضافه کرده و اجازه دهید غذایتان خوب بپزد.
وقتی غذایتان تقریباً پخت، لیمو عمانی را سوراخ کرده ( ( که البته به نظر من لیمو اَمانی صحیح تر است. ) و یک قلم دارچین و چند برگ بو به آن افزوده و پس از آن در ظرفی دیگر نصف دیگر پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و با اضافه کردن هل و و ادویه و زعفران آب کرده ( ( زعفران سائیده شده و دم کرده شده ) ) به غذا اضافه کنید، سیب زمینی که از قبل خلال شده و سرخ شده را نیز به مخلوط قبل بیفزائید و اجازه دهید کمی دیگر جا بیفتد.
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
پودر هل سبز ( ۱_ قاشق چای خوری )
دارچین ( یک قاشق چایخوری )
پیاز متوسط دو عدد برابر با ۱۵۰ گرم برای هر نفر
نخود ( ( ( نخود زیر "نخود خام کوچک و ریز" لپه نیاز نیست. ) ) ) ( برای هر نفر ۳۰ گرم )
... [مشاهده متن کامل]
لیمو عمانی ( اَمانی صحیح است، در عُمان لیمو وجود ندارد و در واقع این لیمو امانی بوده که در بین مردم به اشتباه لیمو عمانی نام گرفته. ) برای شش نفر سه عدد
گوشت چرخکرده ( برای هر نفر ۶۰ تا ۸۰ گرم )
زعفران ( سائیده شده ) برای شش نفر یک چهارم قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط دو عدد برای هر نفر تقریباً ۱۵۰ گرم
نخود ها را در ظرفی مناسب که از آب انباشته شده، ریخته و آن ظرف را بر روی شعله قرار داده تا آب جوش بیاید، زان پس شعله کم تا با حرارت کم و آرام و در چندین ساعت بپزد، سپس شعله را خاموش و پس از کمی سرد شدن، نخودها را از صافی رد کرده و پوست آنها را جدا نموده و آنها را حتماً با کمی فشار متناسب به دو نیم تقسیم کرده، ( ( یعنی به صورت لپه در می آید. ) ) در ظرفی جدا گانه مقداری روغن را داغ کنید و نصف پیاز را رنده کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود، سپس گوشت از قبل آماده شده$$ گوشت که از قبل در دمای نزدیک به انجماد رسیده را باید چرخ شده و سپس آن گوشت که برای اکثریت که دست راستند با دست راست به مدت چند دقیقه مالش داده شود تا کاملاً انسجام یابد و دارای قوام لازم باشد، بعداً گوشت را قلقلی نموده، تو جه داشته باشید، گلوله های گوشت قلقلی شده، باید کوچک باشد$$ پس از اتمام کار آن گوشت را به ظرف پیاز تفت داده شده افزوده و آن مخلوط آنقدر تفت داده می شود تا رنگ گوشت سفید شده، بعداً زردچوبه را به گوشت بیفزایید و اجازه دهید با مقدای آب بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد نخودها[[مراد آن نخودهایی که به دو نیم منقسم شده، ( لپه ای نخود ریز و کوچک ) ]] را به آن اضافه کرده و اجازه دهید غذایتان خوب بپزد.
وقتی غذایتان تقریباً پخت، لیمو عمانی را سوراخ کرده ( ( که البته به نظر من لیمو اَمانی صحیح تر است. ) و یک قلم دارچین و چند برگ بو به آن افزوده و پس از آن در ظرفی دیگر نصف دیگر پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و با اضافه کردن هل و و ادویه و زعفران آب کرده ( ( زعفران سائیده شده و دم کرده شده ) ) به غذا اضافه کنید، سیب زمینی که از قبل خلال شده و سرخ شده را نیز به مخلوط قبل بیفزائید و اجازه دهید کمی دیگر جا بیفتد.