من این ویدئو که قرار منبع. دارد منبعش کتاب خوراک های ایرانی نوشته نادر میرزا قاجار خودش هم تُرک است کسانی که بدون منبع حرف می زنند فقط خودش رو بی ارزش می کنند کسی در توضیح می دهد خودش ترک آذربایجانی هست.
بنده پایین یک ویدئو قرار می دهم دوستان ببینید
خورش لپه
خورش گوشت ریزه
خورش گوشت ریزه
خورش لپه
در سایت های معتبر حوزه دستور پخت غذا مانند allrecipes. com معمولا علاوه بر نام محلی ( Khoresh - e Gheymeh ) و یا ترجمه تحت الفظی از معادل سازی های معنایی معتبر که نمونه آن در ابتدای نوشتار آورده شده برای آشنایی بهتر مردم جهان با اون غذا استفاده میشه
گوشت قیمه و چرخکرده لپه ای ب گوجه فرنگی و البته روغن و رب و سیب زمینی همراه با پلو خورده میشه. در اصل گوشت چرخکرده ی له شده با روغن و رب خاستگاه ایران .
با سنگک مزه اش عالی میشه
با سنگک مزه اش عالی میشه
نوعی خورش ایرانی که همراه چلو یا پلو خورده شده و ترکیبی است از گوشت قیمه شده، لپه، گوجه فرنگی یا رب آن، پیاز داغ، سیب زمینی و لیمو عمانی٠