خورش خلال بادام یک غذای کردی است که در مناطق کردنشین به خصوص کرمانشاه پخته می شود این خورش از بادام های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه، زعفران، گلاب، دارچین و لیمو عمانی و همچنین مقدار کمی آرد گندم برای لعاب دادن به خورش تهیه می شود و کرمانشاهی ها در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
گوشت گوسفندی حتماً ریز و انگشتی خُرد می شوند. بهتر است گوشت خورش زیاد باشد. ( ۱۰۰ گرم گوشت به ازای هر نفر ) به آن ها زرد چوبه و کاری زده می شود و با پیاز داغ و رب تفت داده می شود. سپس خلال ها ( ۵۰ گرم به ازای هر نفر ) که در گلاب و زعفران خوابانده شده اند و لیمو عمانی ( ۱ عدد برای هر نفر ) را با آن تفت داده شده و کمی آب اضافه می شود تا بپزد. کمی زعفران حل شده در آب طعم دلنشینی به آن می دهد. کمی قبل از کشیدن، زرشک تفت داده شده اضافه می شود تا رنگ خورش را خراب نکند. در آخر نمک به اندازۀ کافی اضافه می شود و پس از جا افتادن قابل استفاده است.
... [مشاهده متن کامل]
گوشت گوسفندی حتماً ریز و انگشتی خُرد می شوند. بهتر است گوشت خورش زیاد باشد. ( ۱۰۰ گرم گوشت به ازای هر نفر ) به آن ها زرد چوبه و کاری زده می شود و با پیاز داغ و رب تفت داده می شود. سپس خلال ها ( ۵۰ گرم به ازای هر نفر ) که در گلاب و زعفران خوابانده شده اند و لیمو عمانی ( ۱ عدد برای هر نفر ) را با آن تفت داده شده و کمی آب اضافه می شود تا بپزد. کمی زعفران حل شده در آب طعم دلنشینی به آن می دهد. کمی قبل از کشیدن، زرشک تفت داده شده اضافه می شود تا رنگ خورش را خراب نکند. در آخر نمک به اندازۀ کافی اضافه می شود و پس از جا افتادن قابل استفاده است.
گوشت حتماً ریز و انگشتی خُرد شود. بهتر است گوشت خورش زیاد باشد. پیاز را تفت میدهیم بعد گوشت اضافه کرده وزردچوبه اضافه کرده و رب راتفت می شود. سپس خلال ها را از قبل در گلاب خوابانده شده اندرا با مقداری
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
آب اضافه میکنیم تا بپزد. و لیمو عمانی را در ظرف جدا میپزیم . بعد از پخن خورشت زعفران و لیمو وفلفل رااضافه میکنیم کمی قبل از کشیدن، زرشک تفت داده شده اضافه می شود تا رنگ خورش را خراب نکند. و پس از جا افتادن قابل استفاده است.