شیرینی های مارشمالو با روکش شکلاتی، که به عنوان کیک های چای شکلاتی نیز شناخته می شوند، شیرینی هایی هستند که از یک پایه بیسکویتی تشکیل شده اند که روی آن را با پر کردن مارشمالو شکل داده و سپس در یک پوسته شکلات سخت پوشانده شده است. این نوع شیرینیها در قرن ۱۹ در دانمارک اختراع شدند و بعداً توسط Viau در مونترال در سال ۱۹۰۱ تولید و توزیع شدند. با تغییرات منطقه ای در دستور العمل ها انواع متعددی وجود دارد. برخی از انواع این شیرینی ها قبلاً در بسیاری از کشورها با نام هایی که معادل های کلمه انگلیسی negro را تشکیل می دهند، شناخته شده اند.
شیرینی های مارشمالو با روکش شکلاتی، شیرینی هایی هستند که از یک پایه بیسکویتی تشکیل شده اند که روی آن پرکننده ای شبیه پفنبات قرار گرفته و سپس در پوسته سخت شکلاتی پوشانده شده است. آنها در قرن نوزدهم در دانمارک اختراع شدند. [ ۱] آنها همچنین به عنوان کیک چای شکلاتی شناخته می شوند. [ ۲] [ ۳]
زفیر ( روسی: зефи́р همچنین ممکن است زفیر یا زفیر نوشته شود ) از پوره میوه و توت با شکر اضافه شده و سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود. معمولاً در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق تولید و فروخته می شود. [ ۴] این دستور ادغام پاستیلای سنتی روسی با مرنگ فرانسوی است. فرم معمولاً شبیه مرنگ سنتی است. با این حال، برخلاف مرنگ تجاری، هرگز ترد نیست. هر دو نوع خالص و روکش شکلاتی رایج هستند. برخلاف سایر قنادی ها از این نوع، پایه بیسکویتی ندارد. [ ۵]
در کلمبیا و اکوادور، آن را Beso de Negra ( بوسه زن سیاه پوست ) یا " Chocmelo " می نامند، که یک پورمانتو از شکلات و ماسملو ( مارشملو ) است. در سال ۲۰۲۰، در جریان اعتراضات جورج فلوید، نستله اعلام کرد نام قنادی را تغییر می دهد و تصویر زنی سیاه پوست با شانه های برهنه و لباس رنگارنگ را از روی بسته بندی آن حذف می کند. [ الف] [ ۷] [ ۶] [ ۸]
این شکلات در اروگوئه به عنوان «ریکاردیتو» شناخته می شود.
در استرالیا آرنوت نوعی غذای مارشمالو با روکش شکلاتی است که در انواع شیری و شکلات تلخ موجود است و از نظر ظاهری شبیه به کیک چای است. [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] [ ۱۲]
در ایران این یک خوراکی محبوب برای کودکان محسوب می شود. نسخه محلی با چندین برند فروخته می شود که همه آنها معمولاً بستنی زمستانی نامیده می شوند. [ ۱۳] [ ۱۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشیرینی های مارشمالو با روکش شکلاتی، شیرینی هایی هستند که از یک پایه بیسکویتی تشکیل شده اند که روی آن پرکننده ای شبیه پفنبات قرار گرفته و سپس در پوسته سخت شکلاتی پوشانده شده است. آنها در قرن نوزدهم در دانمارک اختراع شدند. [ ۱] آنها همچنین به عنوان کیک چای شکلاتی شناخته می شوند. [ ۲] [ ۳]
زفیر ( روسی: зефи́р همچنین ممکن است زفیر یا زفیر نوشته شود ) از پوره میوه و توت با شکر اضافه شده و سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود. معمولاً در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق تولید و فروخته می شود. [ ۴] این دستور ادغام پاستیلای سنتی روسی با مرنگ فرانسوی است. فرم معمولاً شبیه مرنگ سنتی است. با این حال، برخلاف مرنگ تجاری، هرگز ترد نیست. هر دو نوع خالص و روکش شکلاتی رایج هستند. برخلاف سایر قنادی ها از این نوع، پایه بیسکویتی ندارد. [ ۵]
در کلمبیا و اکوادور، آن را Beso de Negra ( بوسه زن سیاه پوست ) یا " Chocmelo " می نامند، که یک پورمانتو از شکلات و ماسملو ( مارشملو ) است. در سال ۲۰۲۰، در جریان اعتراضات جورج فلوید، نستله اعلام کرد نام قنادی را تغییر می دهد و تصویر زنی سیاه پوست با شانه های برهنه و لباس رنگارنگ را از روی بسته بندی آن حذف می کند. [ الف] [ ۷] [ ۶] [ ۸]
این شکلات در اروگوئه به عنوان «ریکاردیتو» شناخته می شود.
در استرالیا آرنوت نوعی غذای مارشمالو با روکش شکلاتی است که در انواع شیری و شکلات تلخ موجود است و از نظر ظاهری شبیه به کیک چای است. [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] [ ۱۲]
در ایران این یک خوراکی محبوب برای کودکان محسوب می شود. نسخه محلی با چندین برند فروخته می شود که همه آنها معمولاً بستنی زمستانی نامیده می شوند. [ ۱۳] [ ۱۴]
