خوئک نوعی خوراک ایرانی است که معمولاً در کنار خوراک هایی مثل کباب جگر، دل و قلوه قرار می گیرد. در اینکه خوئک در ایران به کدام قسمت دام گفته می شود، اختلاف نظر وجود دارد. مطابق تعریف دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در ایران خوئک خوراکی است که از مخلوط لوزالمعده، تیموس و تیروئید تشکیل شده است و اصولاً برای مصرف انسان مناسب نیست. از طرفی مطابق جدول تطبیق اصطلاحات عامیانه دام و دامپزشکی با واژگان زبان فارسی رایج و زبان انگلیسی یا اصطلاحات علمی که توسط «انجمن صنفی مسئولان و ناظران بهداشتی دامپزشکی استان اصفهان» تهیه شده است، خوئک معادل «تیموس» است.
... [مشاهده متن کامل]
خوئک را نباید با خوش گوشت ( به انگلیسی SweetBread ) اشتباه گرفت که خوراکی است که از غده تیموس ( Throat SweetBread ) یا لوزالمعده ( Gut SweetBread ) تهیه می شود.
... [مشاهده متن کامل]
خوئک را نباید با خوش گوشت ( به انگلیسی SweetBread ) اشتباه گرفت که خوراکی است که از غده تیموس ( Throat SweetBread ) یا لوزالمعده ( Gut SweetBread ) تهیه می شود.
خوئک چربی اطراف کبد گاو و گوسفند است که با آن نوعی کباب ایرانی پخته می شود. این خوراک معمولا در کنار خوراک هایی مثل کباب جگر، دل و قلوه قرار می گیرد.