خمیر سوخاری ( انگلیسی: Fried dough ) یک غذای آمریکای شمالی است که با غرفه های غذا در فضای باز در کارناوال ها، شهربازی ها، نمایشگاه ها، رودیوها و استراحتگاه های ساحلی مرتبط است. «خمیر سرخ شده» نام خاص انواعی از نان سوخاری است که از خمیر ورز آمده تهیه می شود. خمیر سوخاری با نام های خمیر سرخ شده، نان سرخ شده ( باناک ) ، نان سوخاری، دوبویز، گوش فیل، دم سگ آبی، اسکون، خمیر - پیتزا، نعلبکی پرنده و بونیولو ( در مورد قطعات کوچکتر ) نیز شناخته می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: خمیر سوخاری