خلال کردن. [ خ ِ/ خ َ ک َ دَ ] ( مص مرکب ) درآوردن خرده غذا میان دندانها بوسیله خلال. ( یادداشت بخط مؤلف ) : ز نوک نیزه بدندان خلال خواهی کرد.
؟
|| کنایه از دست از طعام بازکشیدن. ( آنندراج ). || ریزریز کردن پوست نارنج و غیره. ( ازحاشیه بر برهان قاطع چ معین ).
فرهنگ فارسی
در آوردن خرده غذا میان دندانها بوسیله خلال یا کنایه از دست از طعام باز کشیدن .
دانشنامه عمومی
خلال کردن یکی از روش های برش مواد غذایی با چاقوی آشپزخانه است. در این روش مواد غذایی به صورت نازک و بلند بریده می شوند. در این روش از قسمت وسط چاقو برای بریدن استفاده می شود. [ ۱]