خشم و هیاهو

دانشنامه عمومی

خشم و هیاهو (فیلم ۱۹۵۹). خشم و هیاهو ( انگلیسی: The Sound and the Fury ) فیلمی به کارگردانی مارتین ریت است که در سال ۱۹۵۹ منتشر شد.
یول برینر
جوآن وودوارد
مارگارت لیتون
استوارت ویتمن
جک واردن
آلبرت دکر
استر داله
اتل واترز
روی گلن
• امرسون تریسی
عکس خشم و هیاهو (فیلم ۱۹۵۹)

خشم و هیاهو (فیلم ۲۰۰۰). خشم و هیاهو یک فیلم مستند آمریکایی است که زندگی دو خانواده آمریکایی را به تصویر می کشد که درگیر ناشنوایی کودکان خود هستند؛ و با این چالش برخورد کرده اند که آیا باید کاشت حلزون انجام پذیرد یا نه و آیا شنوا شدن آنها باعث فراموشی هویت ناشنواییشان خواهد شد یا نه؟ این فیلم که در سال ۲۰۰۰ تولید شده، نامزد چندین جایزه از جمله جایزه اسکار برای بهترین فیلم مستند در سال ۲۰۰۱ شد. [ ۱]
این مستند در ایران از شبکه چهار سیما و در برنامه مستند ۴ در پاییز ۹۲ پخش گردید.
عکس خشم و هیاهو (فیلم ۲۰۰۰)

خشم و هیاهو (فیلم ۲۰۱۴). خشم و هیاهو ( انگلیسی: The Sound and the Fury ) فیلمی به کارگردانی جیمز فرانکو است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد.
آنا ارایلی
دنی مک براید
• جیمز فرانکو
جنت جونز
جوئی کینگ
جان هم
لرتا دیواین
ست روگن
• تیم بلیک نلسون
عکس خشم و هیاهو (فیلم ۲۰۱۴)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

خشم و هیاهو (The Sound and the Fury)
رمانی از ویلیام فاکنر، به زبان انگلیسی، منتشرشده در ۱۹۲۹. داستان پر از عشق و جنون خانوادۀ کامپسون از زبان بنجی روایت می شود که پیداست عقل و هوشی درست ندارد؛ از خلال تک گویی بنجی و پراکنده گویی هایش، تاریخ این خانواده و سرگذشت اشخاص با خشونتی خاص بیان می شود. خط روایتی خاصی نمی توان مشخص کرد، اما، داستان با جذابیتی که شیوۀ رواییِ نوین آن پیش چشم خواننده می گذارد، با کیفیتی شاعرانه و تصاویرِ از ریخت افتادۀ خاص خود پیش می رود. رمان حامل شکلی از ابهام ناب است که آن را از افسونی فوق العاده لبالب می کند. نکتۀ بسیار مهم رمان این است که سفیدپوست های داستان، خانوادۀ کامپسون، روند انحطاط را می پیمایند و فقط سیاهان هستند که گزند حوادث بر آن ها کارگر نیست. ژان پل سارتر این رمان را در مقاله ای به تفصیل ستود. نکته ای که سارتر بر آن انگشت نهاد، مسئلۀ زمان در خشم و هیاهو بود که نظر بسیاری دیگر از صاحب نظران را نیز به خود جلب کرد.

پیشنهاد کاربران

خشم و هیاهو فیلمی به کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی و تهیه کنندگی سعید سعدی محصول سال ۱۳۹۴ است.
این فیلم در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده جایزه بهترین فیلمبرداری شد. هومن سیدی هم برای کارگردانی خشم و هیاهو جایزه ویژه هیئت داوران را از آن خود کرد.
...
[مشاهده متن کامل]

فیلم خشم و هیاهو از تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ در سینماهای ایران به اکران نوروزی رسید، و با احتساب فروش فیلم در شبکه نمایش خانگی، بیش از دو میلیارد تومان فروش داشت.
زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست! این فیلم داستانی جنایی و پیچیده از زندگی یک خواننده را به تصویر می کشد. بسیاری از منتقدان معتقدند که داستان این فیلم بسیار شبیه روایت قتل همسر ناصر محمدخانی و اعدام زن صیغه ای او، شهلا جاهد است. نام و شیوهٔ روایت این فیلم، برگرفته از رمان خشم و هیاهو نوشتهٔ ویلیام فاکنر است.
موسیقی متن این فیلم را کارن همایون فر ساخته است. این موسیقی متن در سال ۹۵ در آلبومی به نام «همه این روزها» منتشر شد. ترانهٔ تیتراژ خشم و هیاهو - به نام «کارتن خواب بزرگ» - توسط رضا کولغانی خوانندهٔ گروه داماهی با ملودی کولغانی و ترانه ای از محمود طلوعی هم زمان با اکران فیلم منتشر شد.

خشم و هیاهو
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/خشم_و_هیاهو_(فیلم_۱۳۹۴)
خشم و هیاهو ( به انگلیسی: The Sound and the Fury ) رمانی از ویلیام فاکنر است و به عقیدهٔ بسیاری از صاحب نظران بهترین اثر اوست که بیشترین نقد و بررسی را درمیان آثار فاکنر به خود اختصاص داده است.
• جیسون کامپسون سوم ( ؟ - ۱۹۱۲ ) : پدر خانوادهٔ کامپسون که تأثیر زیادی بر افکار پسر خود، کونتین، دارد.
...
[مشاهده متن کامل]

• کارولین باسکومب کامپسون ( ؟ - ۱۹۳۳ ) : همسر جیسون سوم که علاقهٔ زیادی به پسر آخر خود، جیسون، دارد و همچنین به خانواده ای که در آن به دنیا آمده، افتخار می کند.
• کونتین کامپسون ( ۱۸۹۱–۱۹۱۰ ) : راوی بخش دوم داستان و پسر اول خانوادهٔ کامپسون که تحت تأثیر نظرات پدر خود است و علاقهٔ زیادی به خواهر خود دارد. همچنین او راوی داستان ابشالوم، ابشالوم است.
• کدی کامپسون ( ۱۸۹۲ - ؟ ) : دومین فرزند و تنها دختر خانواده که فاکنر او را مهم ترین شخصیت و قهرمان این داستان می داند.
• بنجامین کامپسون ( ۱۸۹۵ - ؟ ) : راوی بخش اول داستان که معلول ذهنی است و رشد عقلی اش در سه سالگی متوقف مانده است. نام او در ابتدا هم نام دایی اش، موری، بوده که در کودکی نامش را تغییر می دهند.
• جیسون کامپسون چهارم ( ۱۸۹۴ - ؟ ) : راوی بخش سوم داستان که در ۱۹۱۲ کفالت خانواده را برعهده گرفت.
• دیلسی گیبسون ( ؟ ) : خدمتکار سیاه پوست خانواده
• کونتین ( انا ) کامپسون: دختر کدی که به وسیلهٔ مادرش به خانهٔ اجدادی اش فرستاده می شود.
خشم و هیاهو، چهارمین کتاب ویلیام فاکنر و اولین شاهکار ادبی اوست. این رمان، اثر موردعلاقه خود نویسنده نیز بوده و فاکنر آن را «درخشان ترین شکست» خود توصیف کرده است. داستان در چهار فصل و یک بخش ضمیمه بیان می شود: فصل اول، تاریخ ۴ آوریل ۱۹۲۸، فصل دوم ۲ ژوئن ۱۹۱۰، فصل سوم ۶ آوریل ۱۹۲۸، فصل چهارم ۸ آوریل ۱۹۲۸ و بخش ضمیمه که یک شجره نامه تکمیلی راجع به خانواده کامپسون است و تا سال ۱۹۴۳ این خاندان را در بر می گیرد. خصوصیت تکنیکی برجستهٔ خشم و هیاهو استفاده از چهار نگاه مختلف در روایت فروپاشی خانوادهٔ کامپسون است. از ذهن ناتوان بنجی به ذهن وسواسی کونتین و سپس حرکت به ذهن متفاوت یا بی اندازه وسواسی جیسون و در آخر نیز به سوی دنیای عینی دیلسی. به این ترتیب حرکت خواننده را در این رمان، حرکتی از ساده لوحی و معصومیت به سوی روشن گری فزاینده می یابیم.
حالات ذهنی سه برادر، سه وجه کاملاً متفاوت تأویلی را فراهم می کند:

خشم و هیاهو
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/خشم_و_هیاهو

بپرس