پیارُم ( Piarom or Pyarom ) نام یکی از رقم های تولیدی خرماست. پیارم بازارپسندی بالایی دارد و این محصول تاکنون به خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب نماید. پوست نازک این خرما به رنگ قهوه ای تیره و گوشت و پوست آن کاملاً به یکدیگر چسبیده اند و قند موجود در آن از نوع فروکتوز است.
خرمای پیارم از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل تحمل زیاد این درخت در برابر شوری، در سطح وسیعی در ایران، کشت می شود. برداشت این خرما از اول شهریور ماه آغاز شده و تا آخر آبان ماه ادامه دارد.
در خوزستان به این رقم خرما، دیری می گویند.
این رقم خرما با کاشت پاجوش تکثیر می شود. به علت خنک تر بودن مناطقی که خرمای پیارم در آن کاشته می شود نسبت به سایر مناطق کشت خرما، درخت پیارم برای این که به باردهی و ثمردهی کامل برسد زمان بیشتری احتیاج دارد. پس از ثمردهی درخت در اواخر زمستان و اوایل بهار به مانند سایر ارقام خرما باید خوشه های درخت پیارم را گرده افشانی کنند.
از اوایل مرداد ماه خرمای نارس پیارم، از رنگ سبز به رنگ زرد تغییر رنگ داده و این تغییر رنگ همراه با کمی شیرین تر شدن آن است. از اواخر مرداد و اوایل شهریور، تبدیل به رطب می شود و از اواخر شهریور، به مرور مقداری از آب و رطوبت خود را از دست داده و خشک می شود که بسته به آب و هوای منطقهٔ کشت، آمادهٔ برداشت می شود که تا اوایل آبان ماه نیز ادامه دارد.
• ارقام خرما
• خرما
• مقاله های بدون منبع از اوت ۲۰۲۲
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله ها با ریزقالب «گونه»
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفخرمای پیارم از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل تحمل زیاد این درخت در برابر شوری، در سطح وسیعی در ایران، کشت می شود. برداشت این خرما از اول شهریور ماه آغاز شده و تا آخر آبان ماه ادامه دارد.
در خوزستان به این رقم خرما، دیری می گویند.
این رقم خرما با کاشت پاجوش تکثیر می شود. به علت خنک تر بودن مناطقی که خرمای پیارم در آن کاشته می شود نسبت به سایر مناطق کشت خرما، درخت پیارم برای این که به باردهی و ثمردهی کامل برسد زمان بیشتری احتیاج دارد. پس از ثمردهی درخت در اواخر زمستان و اوایل بهار به مانند سایر ارقام خرما باید خوشه های درخت پیارم را گرده افشانی کنند.
از اوایل مرداد ماه خرمای نارس پیارم، از رنگ سبز به رنگ زرد تغییر رنگ داده و این تغییر رنگ همراه با کمی شیرین تر شدن آن است. از اواخر مرداد و اوایل شهریور، تبدیل به رطب می شود و از اواخر شهریور، به مرور مقداری از آب و رطوبت خود را از دست داده و خشک می شود که بسته به آب و هوای منطقهٔ کشت، آمادهٔ برداشت می شود که تا اوایل آبان ماه نیز ادامه دارد.
• ارقام خرما
• خرما
• مقاله های بدون منبع از اوت ۲۰۲۲
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله ها با ریزقالب «گونه»

wiki: خرمای پیارم