خرمالوی خشک

دانشنامه عمومی

خرمالوی خشک نوعی خشکبار سنتی شرقی است. [ ۱] معروف به shìbǐng ( 柿餅 ) به زبان چینی، hoshigaki ( 干し柿 ) به زبان ژاپنی، و gotgam ( 곶감 ) در کره ای، به طور سنتی در فصل زمستان، با روش خشک کردن در هوای آزاد این خرمالوی شرقی تولید می شود. یک غذای میان وعده محبوب در شرق آسیا است و از آن برای تهیه شراب و همچنین در تولید انواع دسر نیز استفاده می شود.
خرمالوی خشک از انواع مختلف خرمالوی مشرقی تهیه میشود. خرمالوها، وقتی کاملاً رسیده باشند، پوستی نازک، نرم و شیرین دارند اما میوه هایی که برای تهیهٔ برگهٔ خرمالو استفاده می شوند باید تا کال و گس هستند چیده شوند. [ ۲]
در چین، میوه خرمالو پس از برداشت محصول روی سینی های چوبی پوست کنده و خشک می شود.
در ژاپن، میوه ها پوست گرفته می شوند و سپس از ساقه آویزان می شوند. [ ۳] آنها را به طور مرتب و روزانه در طی مدت خشک کردن ماساژ می دهند. [ ۴] این عمل به برگهٔ خرمالوی ژاپنی شکل و بافت متفاوتی می دهد که آنرا از انواع چین و کره متمایز می کند. [ ۵]
در کره، خرمالوها پوست کنده و خشک می شوند، با سائکی ( طناب بافته شده از شالی و کاه برنج ) گره خورده و در مکانی آفتابی و با تهویه مناسب آویزان می شوند، به عنوان مثال به لبه های بام خانه. [ ۶] [ ۷] هنگامی که برنگ قهوه ای در می آیند و قسمت بیرونی سخت می شود، دانه ها را خارج کرده و سپس خرمالو را بصورتی شکیل مهر و موم می کنند. [ ۸] بعد از گذشت حدود سه هفته، وقتی میوه ها به ۷۵٪ وزن اولیه خود رسیدند، آنها را در کاه برنج خشک شده پوشانده و در جعبه ای در جای خنک نگهداری می کنند تا زمان خشک شدن کامل شود و یک پوسته پودری سفید از قند خرمالو روی آن تشکیل شود. [ ۱] برگه های خرمالوی سانگژو در استان گیونگ سانگ شمالی معروف هستند. [ ۹] [ ۱۰]
گتگام یا کشتهٔ خرمالوی کره ای معمولاً از ۳۲٪ رطوبت، ۶٫۳٪ پروتئین، ۰٫۴۴٪ چربی، ۴۴٫۸٪ کربوهیدرات، ۱۵٪ فیبر و ۱٫۹۹٪ مواد معدنی تشکیل شده است. [ ۸] کالری ( ۳۲ گرم در روز ) : 75. 8kcal
در غذاهای کره ای، خرمالو خشک شده می تواند به خودی خود مصرف شود، یا به عنوان یک ماده اولیه در غذاهای دیگر استفاده شود. به عنوان مثال، گوتگام سام ( لقمهٔ کشتهٔ خرمالو ) با بسته بندی یک گردو داخل خرمالو خشک ساخته می شود. [ ۸] خرمالو خشک شده با مغز کاج یا چلغوز و سوکسیل گووا ( نوعی شیرینی میوه ای ) یا همراه میوه های تازه سرو می شود. خرمالو خشک نیز یکی از ترکیبات اصلی سوژونگوا ( پانچ الکلی دارچین ) است.
عکس خرمالوی خشکعکس خرمالوی خشکعکس خرمالوی خشکعکس خرمالوی خشکعکس خرمالوی خشکعکس خرمالوی خشک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران