خربزه ایرانی

پیشنهاد کاربران

خَربُزه ایرانی یا خربزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه اش درشت و شیرین و آب دار است. بوتهٔ آن کوتاه و ساقه هایش روی زمین می خوابد. خربزه گیاهی از خانوادهٔ Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var. inodorus است. خربزه جزو صیفی جات به شمار می آید.
...
[مشاهده متن کامل]

خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A, C و سلولز است. به طورکلی، خانوادهٔ خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می شود که البته این دو نوع کم آب تر و شیرینی کمتری نسبت به خربزه دارند. معمولاً هرچه رنگ خربزه زرد تیره مایل به نارنجی و خطوط سفید رنگ روی آن بیشتر باشد، شیرین تر است.
توصیه شده است که این گیاهان بر ردیف هایی از برآمدگی های خاکی و به صورت گروهی یا دسته ای کاشته شود. کاشت به صورت جوی و پشته او توسط بذر یا نشا انجام می شود.
خربزه حاوی مقدار زیادی ویتامین A , C , E, K و همچنین آهن و روی است. خربزه در درمان سنگ کلیه و بیماری های مثانه و مجاری ادرار مفید است.

خربزه ایرانیخربزه ایرانی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/خربزه_ایرانی

بپرس