خجور
یک نوع کلوچه است که معمولا در افغانستان دیده شده است.
از آرد و تخم مرغ و بعضی مواد خوراکی دیگر که برای شیرینی پزی استفاده می شود درست می شود و در روغنی که بسیار داغ نباشد سرخ شه صرف می شود.
خ با فتحه یا با ضمه نیز آمده
در بعضی مناطق خجول نیز گفته شده
یک نوع کلوچه است که معمولا در افغانستان دیده شده است.
از آرد و تخم مرغ و بعضی مواد خوراکی دیگر که برای شیرینی پزی استفاده می شود درست می شود و در روغنی که بسیار داغ نباشد سرخ شه صرف می شود.
خ با فتحه یا با ضمه نیز آمده
در بعضی مناطق خجول نیز گفته شده
شیرینی بامیه