خاک غریب ( انگلیسی: Unaccustomed Earth ) مجموعه ای از چند داستان کوتاه نوشته جومپا لاهیری نویسنده هندی آمریکایی است که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد. این کتاب دومین مجموعه داستان لاهیری بعد از مترجم دردها - که برنده جایزه پولیتزر ادبی شد - به شمار می رود.
هم چون اغلب آثار لاهیری، داستان های این مجموعه نیز به هندی آمریکایی هایی می پردازد که تلاش می کنند در سرزمین جدیدی که به آن مهاجرت کرده اند ریشه بگیرند. شخصیت این داستان ها همه مهاجران هندی و بجه های آمریکایی شده شان هستند که بین دو کشور و دو فرهنگ متفاوت قرار گرفته اند و در واقع به هیچ کدام نیز تعلق ندارند. کتاب شامل هشت داستان است که ماجرای آنها در جاهایی هم چون کمبریج و سیاتل، واشینگتن گرفته تا هند و تایلند اتفاق می افتد. منتقدی درباره این کتاب گفته که آمریکای به تصویرکشیده شده در این داستان ها متهورانه و واقعی نیست و کهنه و منسوخ است و لاهیری عملاً نتوانسته با بی کفایتی های این آمریکای نخبه گرا و و احساس نژادپرستی نهفته در افکار آدم های آن به ستیز برخیزد و در نتیجه خاک غریب یک کتاب واقعاً برانگیزاننده یا خلاق و نوآورانه نیست. [ ۱] این کتاب در فهرست مرور کتاب نیویورک تایمز در رده اول بهترین کتاب سال ۲۰۰۸ قرار گرفت و جایزه بین المللی فرانک اکانر برای داستان کوتاه را نیز برای لاهیری به ارمغان آورد. این کتاب را امیرمهدی حقیقت با نام خاک غریب[ ۲] و گلی امامی با نام به کسی مربوط نیست[ ۳] به فارسی ترجمه کرده اند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفهم چون اغلب آثار لاهیری، داستان های این مجموعه نیز به هندی آمریکایی هایی می پردازد که تلاش می کنند در سرزمین جدیدی که به آن مهاجرت کرده اند ریشه بگیرند. شخصیت این داستان ها همه مهاجران هندی و بجه های آمریکایی شده شان هستند که بین دو کشور و دو فرهنگ متفاوت قرار گرفته اند و در واقع به هیچ کدام نیز تعلق ندارند. کتاب شامل هشت داستان است که ماجرای آنها در جاهایی هم چون کمبریج و سیاتل، واشینگتن گرفته تا هند و تایلند اتفاق می افتد. منتقدی درباره این کتاب گفته که آمریکای به تصویرکشیده شده در این داستان ها متهورانه و واقعی نیست و کهنه و منسوخ است و لاهیری عملاً نتوانسته با بی کفایتی های این آمریکای نخبه گرا و و احساس نژادپرستی نهفته در افکار آدم های آن به ستیز برخیزد و در نتیجه خاک غریب یک کتاب واقعاً برانگیزاننده یا خلاق و نوآورانه نیست. [ ۱] این کتاب در فهرست مرور کتاب نیویورک تایمز در رده اول بهترین کتاب سال ۲۰۰۸ قرار گرفت و جایزه بین المللی فرانک اکانر برای داستان کوتاه را نیز برای لاهیری به ارمغان آورد. این کتاب را امیرمهدی حقیقت با نام خاک غریب[ ۲] و گلی امامی با نام به کسی مربوط نیست[ ۳] به فارسی ترجمه کرده اند.
wiki: خاک غریب