خاچاپوری

پیشنهاد کاربران

خاچاپوری ( گرجی: ხაჭაპური خاچاپوری ( از گرجی: ხაჭო Georgian pronunciation: " + گرجی: პური Georgian pronunciation: "نان" ) یک غذای سنتی گرجی از نان پر از پنیر است. ابتدا نان را خمیر می کنند و اجازه می دهند تا ور بیاید، به اشکال مختلف قالب به آن می زنند و سپس وسط آن را با مخلوطی از پنیر ( تازه یا کهنه، معمولاً پنیر خاچاپوری تخصصی ) ، تخم مرغ و سایر مواد پر می کنند. پوسته نان به طور سنتی جدا می شود و در پنیر فرومی رود. .
...
[مشاهده متن کامل]

این غذا در گرجستان بسیار محبوب است، هم در رستوران ها و هم به عنوان غذاهای خیابانی سرو می شود. در گرجستان قیمت خاچاپوری قیمت خاچاپوری به عنوان معیاری برای سنجش تورم در شهرهای مختلف گرجستان توسط «شاخص خاچاپوری» که توسط دانشکده بین المللی اقتصاد در دانشگاه دولتی تفلیس ایجاد شده است، استفاده می شود. خاچاپوری غذای ملی گرجستان است که در فهرست میراث فرهنگی ناملموس گرجستان ثبت شده است.

خاچاپوری
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/خاچاپوری

بپرس