خارکدوها

پیشنهاد کاربران

خارکدوها ( نام علمی: Acanthosicyos ) نام یک سرده از خانواده کدوییان است.
این سرده که بومی بیابان نامیب آفریقا است دو گونه شناخته شده دارد به نام های خیار تیزشاخ و خربزه نارا که در این محل گیاهان مهم خوراکی به شمار می آیند.
...
[مشاهده متن کامل]

هر دوی این گونه ها خوراکی هستند. با این وجود، از خوردن میوه های نارس به دلیل دارا بودن مواد شیمیایی که گلو و مری را «می سوزاند» باید پرهیز کرد. بوشمن های کالاهاری خیار تیزشاخ را بعد از اینکه دو ساعت در آتش برشته کردند، می خورند. این پخت وپز مواد شیمیایی «سوزان» را بی ضرر می کند. با این که این خمیر برشته شده هنوز کمی تلخ است، به نظر می رسد که بوشمن ها از خوردن آن لذت می برد. آن ها محتویات را می مکند و دانه های فراوان آن را یا تف می کنند یا می جوند.

خارکدوهاخارکدوهاخارکدوها
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/خارکدوها

بپرس