خاروسکاله بانجام

گویش مازنی

/khaaroos kaale baanjaam/ از انواع غذاهای بومی ساکنان شرق مازندران و غرب استان گلستانروش تهیه ی این غذا به این شرح است: خروس پرکنده و تمیز شده را با کمی روغن تفت داده، کمی زردچوبه و فلفل با مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنندبادمجان را پوست کنده در ظرفی دیگر با روغن سرخ می کنندپیاز تمیز شده و خرد کرده را نیز در روغن تفت داده، چند عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده را با آن سرخ می کنندمخلوط حاصل را به خورشت در حال جوشیدن اضافه نموده، مقداری آب نارنج نیز به آن می افزایندسپس بادمجان سرخ شده را کنار آن چیده، حرارت را کم می کننددر پایان کمی غوره ی هسته گرفته شده را نیز به خورشت اضافه نموده و پس از آن که غذا جا افتاده آن را از روی شعله بر می دارند

پیشنهاد کاربران

بپرس