حلقه ای شدن شور ( به انگلیسی: Pschorr cyclization ) واکنشی در شیمی آلی است، که به نام کاشف آن، شیمیدان آلمانی رابرت شور ( ۱۹۳۰ - ۱۹۶۸ ) نامگذاری شده است. این فرایند به صورت جایگزینی درون مولکولی ترکیباتِ آروماتیک از طریق نمک های آریل دی آزونیوم به عنوان واسطه، توصیف می شود که کاتالیزگر این واکنش فلز مس است. واکنش نوعی از واکنش گومبرگ–باخمان است. [ ۱] در زیر طرحی از واکنش شور برای تشکیل مولکول فنانترن نشان داده شده است:[ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: حلقه ای شدن شور