حذف جزم گرایی و صورت گرایی و استقرار جوچه در فعالیت ایدئولوژیک

دانشنامه عمومی

حذف جزم گرایی و صورت گرایی و استقرار جوچه در فعالیت ایدئولوژیک که به «سخنرانی جوچه» معروف است، نطقی بود که در ۲۸ دسامبر ۱۹۵۵ توسط کیم ایل سونگ ایراد شد. او در این خطابه برای نخستین بار به ایدئولوژی جوچه اشاره کرد. این یکی از مهم ترین آثار کیم و یک «نقطه عطف» در تاریخ کره شمالی به حساب می آید. نظرات در مورد این ‍که آیا در سخنرانی از اصطلاح جوچه برای ایجاد یک ایدئولوژی استفاده شده است یا به طور محافظه کارانه تر برای ادعای این که مردم کره موضوع انقلاب بودند، متفاوت است. پیروان اولیه معتقد بودند که جوچه یک ایدئولوژی متمایز است که توسط هوانگ جانگ یوپ ایجاد و توسعه یافته است. سخنرانی کیم ایل سونگ نخستین بار در ۱۹۶۰ منتشر شد و از آن زمان به شدت ویرایش شده است.
جزئیات زمان سخنرانی کیم ایل سونگ و مکان آن مشخص نیست. این سخنرانی در پس زمینه درگیری های جناحی در حزب کارگران کره در واکنش به جنگ کره، استالین زدایی در اتحاد جماهیر شوروی، آب شدن یخ شوروی–یوگسلاوی و بازسازی اقتصادی انجام شد. کیم با استناد به شیوه های شوروی که ساده لوحانه در شرایط کره اتخاذ کرده بودند، از فعالان تبلیغاتی کره ای شوروی در مورد «جزم گرایی» و «صورت گرایی» انتقاد می کند. بیشتر سخنرانی در مورد جوچه نیست، بلکه در مورد راه های به دست آوردن قلب و ذهن مردم کره جنوبی از طریق تبلیغات سیاسی است.
شکست کره شمالی در جنگ کره و آشفتگی سیاسی متعاقب آن در حزب کارگران کره زمینه را برای سخنرانی فراهم کرد. [ ۲] همین طور مرگ استالین و استالین زدایی مداوم اتحاد جماهیر شوروی نیز تأثیر داشت. [ ۳] علاوه بر این، آب شدن یخ شوروی و یوگسلاوی فرصتی برای بازتعریف روابط کره شمالی با اتحاد جماهیر شوروی و سایر کشورهای کمونیستی بود. [ ۴] کیم معتقد بود که کره شمالی باید استقلال سیاسی خود را از اتحاد جماهیر شوروی نشان دهد زیرا بازسازی آن بر اساس کمک های شوروی انجام شده است. به عبارت دیگر، کره شمالی خواهان کمک شوروی بود اما نه شرایطی که همراه آن بود. برای مثال، یکی از شروط اتحاد جماهیر شوروی، اجرای سیاست تحول جدید برای ترجیح صنایع سبک و کالاهای مصرفی بر صنایع سنگین بود. این عبارات با تمرکز کیم بر صنایع سنگین و هدف تبدیل کره شمالی به یک اقتصاد مستقل و متکی به خود در تضاد بود. دشمنان اصلی کیم، کره ای های شوروی، از سیاست های جدید ناشی از اتحاد جماهیر شوروی الهام گرفتند. [ ۵] کره ای های شوروی با همسو شدن با جناح یان آن به دنبال تقویت موقعیت خود بودند. [ ۶]
عکس حذف جزم گرایی و صورت گرایی و استقرار جوچه در فعالیت ایدئولوژیک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس